Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפליקציה שנקראת accubattery

שם נטען שעל פי מחקרים, יש לטעון את הסוללה עד 80% כיוון שבמצב כזה היא עושה פחות סייקלים וכך שומרת על הסוללה לאורך יותר זמן מאשר טעינה עד 100%

מסקרן אותי האם זה באמת נכון או בולשיט

פורסם

כל אחד טוען אחרת וכולם בטוחים שהם צודקים.

תטעין עד 100%,תנתק ותשתמש,ותטעין שוב סביב ה15%

הבטריה מתעייפת לאורך זמן בכל מקרה,גם אם תזרוק את הטלפון במגירה לאיזה שנה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לדעתי באמת שטויות לאורך זמן, אולי כן יש איזשהו הבדל אבל הוא זניח.

אני הייתי עם הlg g2 בערך 3 שנים ותמיד הייתי מטעין כל הלילה והסוללה החזיקה בסדר גמור.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
20% זה משמעותי...

בטלפון שלי לפחות.

מקסימום קונים בטרייה חדשה כמה זה כבר יעלה...

די הרבה טלפונים חדשים מגיעים בלי אפשרות פשוטה להחליף בטריה.

לדעתי באמת שטויות לאורך זמן, אולי כן יש איזשהו הבדל אבל הוא זניח.

אני הייתי עם הlg g2 בערך 3 שנים ותמיד הייתי מטעין כל הלילה והסוללה החזיקה בסדר גמור.

ממש ממש לא זניח. גם אני מטעין כל הלילה את כל המכשירים שהיו לי. בלי שום ספק הסוללה מאבדת מעוצמתה עם הזמן. אפילו תוך שנה כבר מרגישים בהבדל ואחרי שנתיים הוא כבר מאוד משמעותי.

עם זאת - אם פרופיל השימוש שלך מאוד עדין - כלומר הסוללה עוד לא מגיעה ל-50% כשאתה הולך לישון, אז הזמן הזה מתארך משמעותית אצלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

ממש ממש לא זניח. גם אני מטעין כל הלילה את כל המכשירים שהיו לי. בלי שום ספק הסוללה מאבדת מעוצמתה עם הזמן. אפילו תוך שנה כבר מרגישים בהבדל ואחרי שנתיים הוא כבר מאוד משמעותי.

עם זאת - אם פרופיל השימוש שלך מאוד עדין - כלומר הסוללה עוד לא מגיעה ל-50% כשאתה הולך לישון, אז הזמן הזה מתארך משמעותית אצלך.

עדיין לא מסכים איתך, ברור שאחרי שנה שנתיים תרגיש הבדל, בכל מצב לא משנה איך תטען, בנוסף בחצי שנה האחרונה שלי עם הפלאפון החלפתי לסוללה מקורית חדשה והשיפור היה קטן מאוד. (ועדיין לא כמו ביום שקניתי אותו, גם הפלאפון עצמו צובר בלאי אחרי תקופה כזאת)

חוץ מזה לא שווה את ההתעסקות הזאת באמת כל הזמן לחשוב ולשים לב לסוללה זה גרוע, אני מעדיף אחרי שנתיים להחליף סוללה (אין לי בעיה לפתוח את הפלאפון, גם בG2 זה היה לי ככה, וגם לי שיותר קשה - סוללה מאיביי ומעבדה לא צריך להיות יקר מדי וגם ככה זה פעם ב..)

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לא הייתי ממתין לירידה עד 15% כדי להטעין את הטלפון. במצב כזה, קל מאוד להגיע למצב שבו זקוקים לטלפון ומגלים שהסוללה התרוקנה לגמרי.

פורסם
עדיין לא מסכים איתך, ברור שאחרי שנה שנתיים תרגיש הבדל, בכל מצב לא משנה איך תטען, בנוסף בחצי שנה האחרונה שלי עם הפלאפון החלפתי לסוללה מקורית חדשה והשיפור היה קטן מאוד. (ועדיין לא כמו ביום שקניתי אותו, גם הפלאפון עצמו צובר בלאי אחרי תקופה כזאת)

חוץ מזה לא שווה את ההתעסקות הזאת באמת כל הזמן לחשוב ולשים לב לסוללה זה גרוע, אני מעדיף אחרי שנתיים להחליף סוללה (אין לי בעיה לפתוח את הפלאפון, גם בG2 זה היה לי ככה, וגם לי שיותר קשה - סוללה מאיביי ומעבדה לא צריך להיות יקר מדי וגם ככה זה פעם ב..)

אני מסכים שאחרי שנה שנתיים מרגישים הבדל ולא משנה איך טוענים - במיוחד אם הטלפון עובד קשה. ככה היה לי עם ה-G3 וככה יש לי היום אחרי בערך 7 חודשים עם גלקסי S7 - אני כבר מרגיש בהבדל באיכות הסוללה. רק שב-G3 החלפת סוללה זה 2 דקות, וב-S7 זה קצת יותר מסובך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...