Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 3 מכונות שאני מתעניין בהם .

flex pe 14-3 125 (1)

flex xc 3401 vrg (2)

flex pe 14 2 150 (3)

ממה הם שונים ?

אני רוצה את מכונה 1 או 2

וחשוב לי שיהיה אפשרות של החלפה לפלטה מ6 ל3.5 או 4 .

ולפי הבנתי מכונה 2 היא DA איפה זה שם אותה מול הרוטוריות ?

וגבי הפדים של שול אשר לקבל הסבר חיתוך על הפדים לא מצאתי קישור בנושא או סרטונים .

את המכונה והפדים אני מתכוון להזמין מאמזון , בארץ הם ממש יקרים.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ההבדל בין 1 ל3 זה גודל הפלטה המקסימות שהיא מסוגלת לשאת , מכונה 2 הvrg היא מכונת מסוג da היא עובדת בטכנוליגיה שונה מהאחרות (מסתובבת בשמיניות ) ומונעת מאדם מתחיל / אחד שמבין את העבודה לעשול הולוגרמות / לשרוף לכה לדוגמא ...

אם אתה קונה לך על מכונה 1 ו2 / שתחפש את הפלקס pe 8 שהיא נועדה למקומות קטנים וצרים .

קח בחשבון שאתה מזמיו מחול תראה אם המכונה 220v ותיקח בחשבון מכס גם .

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

ללא עוררין הפלקס החדשה - XFE 7 -15 RANDOM ORBITAL היא החייה מבין כל המכונות היום, עם טווח של בין 3000 ל 9000 שמיניות לדקה היא חותכת כמו רוטרית ופיניש של DA 3401 ,המכונה מגיעה עם פלטה 5.5 ולכן מתאימה לפדים מ 5.5 ועד ל 6.5 מהנסיון שלנו ושל לקוחות' הפד שהכי התאים לה היה הפד LAKE COUNTRY - HDO ניתן לקנות בארץ אצל דלקו ב 2100 שח' בחו"ל היא עולה 450 דולר ועד שהיא תגיע אליך הגעת כבר למחיר של היבואן ובלי אחריות. בקשר לפדים תחפש את היבואן של MENZERNA הוא מחזיק פדים HDO.

• תוכן חדש...