Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתווספת תשתית כל הזמן לא מספיק

לגבי אופניים רגילות לא השתנו החוקיפ

חוקקו תקנות חדשות ו לגבי אופניים חשמליות וכלים דומים

וכנראה לאור הגברת השימוש תוגבר גם האכיפה גם לאופניים הרגילות וגם לחשמליות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכאן (הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים)

*

יש לקנות אופניים חשמליים המופעלים בדיווש, אשר המנוע שלהם מפסיק לפעול כשמהירותם מגיעה ל- 25 קמ"ש

ואם גנבתי אופניים התקנה לא חלה עליי?

*
אופניים עם מנוע עזר (אופניים חשמליים):

הגדרה: "אופניים עם מנוע עזר" – אופניים בעלי שני גלגלים המורכבים זה אחרי זה, שמותקן בהם מנוע חשמלי, ושהתקיימו בהם כל אלה:

ואם יש שני גלגלים צד ליד צד, כמו בהוברבורד או ברכינוע, התקנה לא חלה אליהם, והם יכולים לדהור חופשי על המדרכות?

פורסם

אוףף איתך

יש רכינוע יש גלגינוע יש אופניים חשמליות הכל מוגדר בתקנות ולכל אחד מהם יש תקנות כיצד לנהוג בהם

כאן זה מדינה מסודרת ולא הלבנט:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לרדת מהאופניים בכל מעבר חציה (או לחצות לצד השני של הכביש כל 500 מטר כי השביל קופץ מצד לצד), יהרגו את המטרה הסופית שבה מתהדרים בעיריה והיא עידוד הרכיבה כפתרון תעבורתי.

תשאלי 300 מיליון אירופים שנוהגים בדיוק כך.

הם גם מקפידים לעצור את האופניים ברמזור אדום וכל שאר חוקי התנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יצא לי להיות בפריז ולונדון, לא זכור לי שראיתי רוכב אחד שיורד מאופניו כדי לחצות מעבר חציה.

חברים שהיו באמסטרדם צחקו עלי כששאלתי אם ראו את התופעה.

חיפוש קצר ברשת מצא לי מצלמות וידאו חיות מרחבי אמסטרדם, מבט של דקה באחת מהן שצופה על פני צומת הראה שחצי מהרוכבים חצו צומת באדום.

מצלמה אחרת הראתה רוכבים בין הולכי רגל במעבר חציה. אף אחד לא נפגע וזה עובד כי כולם מכבדים את כולם. אצלינו זה לא יעבוד לעולם, צריך הפרדה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

לא הייתי באמסטרדם כבר 12 שנה.

בגרמניה הרוכבים נהגו לפי כל הכללים, בדנמרק תענוג לעיניים. יותר אופניים מאשר בהולנד, ומקפידים על כל פסיק. אפילו עוצרים מחרימים אשפה שבמקרה הגיעה לנתיב שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...