Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הוכתרת די מבהירה מה אני שואל

למיטב הבנתי פוליש הוא בגדול מעבר של מכונה עם חומר מסוים כדי להסיר שיכבת לקה ובכך למעשה לטפל בסוורלים ושירטות (לפחות חלקית) ז"א מקלפים שיכבה אחת של הצבע כדי לקבל פח חדש,

אם כף - מדוע יש פוליש ב 400 ופוליש ב 1200? כן כן אלו ההפרשים

* אבהיר שאני מדבר על פוליש בלבד שאני מעוניין שיבצעו לרכבי

יש לי חומרים יש לי SRP יש לי אוטם של מנזרנה אני פשוט רוצה פוליש לפני

ומתלבט אם לעשות במקום זול או יקר

תודה על העזרה אשמל לשמוע מה בעצם פשר ההבדלים האלה?

פורסם

לפי הבנתי זה הפוסט השני שלך לגבי אותה השאלה. וקיבלת שם את התשובה לכך. או שאני טועה?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

פורסם

למיטב הבנתי אתה טועה - שאלתי שאלה דומה על תדירות יישום SRP אוטם ווקס

השאלה הזאת מכוונת רק להבדלים בין פוליש לפוליש לאחר שקיבלתי תשובות בפוסט הקודם

תודה על העירנות בכל מקרה))

פורסם

הכל הוא הבדל באיכות עבודה, הבדל בחומרים שהבם משתמשים, הזמן וההשקעה הרבה שדיטיילר ישקיע ברכב כדי להוציא אותו לפחות קרוב ל 100% או אפילו 95% הוא לא יכול להשתוות להשקעה שמישהו שבא בלי למדוד את עובי הצבע כדי לדעת האם זה בטוח לחתוך את הלקה על הרכב אם בכלל, בלי לעשות שלבי הכנה מתאימים כגון שטיפה יסודית, פלסטלינה בצורה שלא תגרום לנזק גדול יותר, הדרך שבא ניגשים כדי לעשות פאנל ניסיון כדי לדעת איזה חומר מתאים ואיזה פאד מתאים כדי לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר ובכלל הדבר הכי חשוב הצורה של העבודה והטכניקה. ברור לעשות מעבר עם מכונה רוטורית על אוטו לסיים אותה באיזה 3-4 שעות יאללה בכיף מרגיש שעקצת מינימום את רשות המסים. על עבודה זולה משלמים הרבה.

מכאן והלאה זה החלטה שלך משיקולים פיננסיים ופסיכולוגיים אם מספיק אכפת לך מהאוטו שלך.

פורסם

תודה על התשובה, אוקיי נראה שאלך על משהו באמצע , 1000+ נראה לי מוגזם וגם לעשות ב400 פסיכולוגי נראה לי רע. אעשה פוליש ובכל מקרה אני עובר עם srp אחרי זה

• תוכן חדש...