Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במבצע חבר מציעים את הסוויפט האוט' במחיר של 87,000 ש"ח כולל אגרת רישוי, וכולל מולטימדיה (מסך מגע, מצלמה אחורית, בלוטוס). בנוסף, מציעים את האיגניס האוט' ב81,500 ש"ח כולל מולטימדיה (כנ"ל).

סוזוקי בלנו נראית מיושנת ולכן ירדה מהפרק על אף שעומדת בסעיף התקציבי.

איזה מהרכבים כדאי מבחינת ירידת ערך עתידית וביקורים במוסך?

הרכב הולך לשמש את אחי כ5-7 שנים, 14,000 ק"מ בשנה לערך, מרבית הנסיעות עירוניות.

אני יודעת שהסוויפט היא בגדר "מכירת חיסול", אבל יתכן שההנחה המשמעותית עליה משקללת גם את ירידת הערך.

פורסם

לסוזוקי מכלולים אמינים כך שכניסה למוסכים לא צפויה בשנים הקרובות.

הייתי הולך על האיגיניס ניראית צעירה ומגניבה, סלון נעים יותר מאשר בסוופיט ואיבזור טוב.

עשיתי עליה מיני מבחן מוזמן לקרוא:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2813/סקירת-גולשים/סוזוקי-איגניס---מיני-מבחן

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בזיון שעד היום, הסוויפט נמכרת במחיר מופקע למעט מבצעי חיסול. זה רכב שצריך לעלות 69990 עם גיר ידני. מזכיר קצת את מבצעי החיסול של הפנדה לפני שהחליפו אותה כשאז נזכרו להוריד מחיר. לגופו של ענין, הסוויפט נחשבת סופרמיני והאיגניס, מבחינת מימדים לפחות, יותר מיני. צריך לבדוק כמה מקום יש מאחור וכו ולהחליט בהתאם לצרכים. לא הייתי שולל את הסוויפט בגלל שמוחלפת. מדובר ברכב חביב בסך הכל (לא מה שאני הייתי בוחר אבל מבין שמדובר במבצע מיוחד).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

שותף להתלבטות.

אני עדיין תוהה אם לא כדאי ללכת על יד 2 בסכום של 70K, וללכת על מאזדה 2 או טויוטה יאריס משנתונים של 2015.

• תוכן חדש...