Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

myprotein - יצא למישהו להזמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לחוות דעה על החלבון שלהם? ובאופן כללי מוצרים באתר(חטיפי חלבון/קריאטין/חמאת בוטנים)

היו למישהו היתקלויות עם המכס בהזמנת שק 5 קילו? כי המחיר יוצא גבולי לרף המכס כתלות במבצע הקיים.

מבחינת עלות למנת חלבון לא נתקלתי במשהו כלכך משתלם, אפילו בהתחשב במשלוח יוצא חצי מחיר בהשוואה לאבקות אחרות במבצע.(~1.6 שקל למנה לעומת ;3.5)

לבעלי הניסיון, יש טעמים מומלצים?

פורסם

חבר שלי הזמין את החלבון הזה אבל נתקל בבעיות איתו במכס והחליט לוותר על החבילה כי זה לא יצא משתלם.

לגבי טעם, הוא טעם מחבר אחר שהיה לו את החלבון "הטבעי" של myprotein ואמר שהטעם היה פשוט בלתי נסבל.

מה שכן, לפי אתר labdoor מדובר בין אבקת החלבון האיכותית ביותר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני הזמנתי את השק של ה-5 קילו ונדרשתי לשלם מכס, אך זה עדיין יצא מחיר זול משמעותית מאשר הייתי מזמין 2 אריזות של 2.5 מתוצרת דיימטיז בארץ.

לא יצא לי לטעום טעמים אחרים מלבד ווניל, אך ביחס לטעמי הווניל שיצא לי לטעום מאבקות שונות הטעם של myprotein נמנה עם הטעמים האיכותיים שהתנסתי בהם.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

המוצרים שלהם מעולים, יצא לי להשתמש ב2-3 שקי חלבון שלהם. הבעיה שהם שולחים בדואר מהיר ואז חוטפים מיסי שקר למינהם.

בזמנו עקפתי את המשלוח שלהם ע"י BUY2USA אבל זה עוד כאשר היה להם משלוח ימי זול. כרגע הפתרון הזה כבר לא קיים.

יש אפשרות להזמין מוצרים שלהם דרך האתר ויטמין-נינג'ה, יש מבצע על 5 ק"ג ב420 כולל משלוח. היתרון שהם שולחים בדואר רגיל וכך זה כנראה יעבור ללא מיסים וללא מעמ. אישית לא הזמנתי דרכם אבל חבר שהזמין המליץ וטען שקיבלתי את המשלוח ללא תשלומים נוספים.

פורסם

מצער לשמוע על הבעיות במכס.. עד שיש מוצר משתלם

אבל המבצע של ה5 ק"ג ב420 גם מאוד משתלם. כנראה זה מה שאקנה.

תודה

פורסם

Pure סתם אבקה overrated. לדעתי אם לקנות אבקות חלבון אז רק אמריקאיות כי בארצות הברית אבקות חלבון נמצאות תחת פיקוח של ה-FDA.

פורסם

מזמינים מהם כל הזמן בצוות בעבודה.

משלוח אחרון היה 15 ק"ג חלבון, שייקרים ודברים נוספים.

האבקה טעימה בטירוף (עד עכשיו פתחנו את העוגת גבינה עם אוכמניות).

יוצא זול מאוד, כולל מיסים.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תקראו לי משוגע אבל אני עדיין יותר נוטה לסמוך על optimum nutrition מאשר על "פיור".:wink:

בכל מקרה, my protein נחשבת לאבקה ברמה טובה שעברה בדיקות מעבדה חיצוניות בהצלחה מרובה.

פורסם

בזמן האחרון אני קורא הרבה על אבקות חלבון ומסתבר שלא נעשה מחקר רציני שבדק אם כל התוספים האלה בכלל משפרים את קצב בניית השריר בהשוואה לתזונה מלאה ומאוזנת. בנוסף ישנם רופאים שטוענים שצריכה גדולה של חלבון לטווח ארוך עלולה לגרום לנזק לכליות ולכבד.

פורסם

אני רואה גם פרסום כבד של עוד אבקה ישראלית בפייסבוק, ALFA של nutriD

מישהו ניסה?

למרות שהמחיר לא מפתה מדי, כיאה לישראלים.

פורסם

• the products it manufactures or distributes are safe
  • any claims made about the products are not false or misleading
  • the products comply with the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act and FDA regulations in all other respects

מבחינת רגולציה זה עדיין 10 רמות מעל פיור ושאר אבקות תוצרת ישראל.

• תוכן חדש...