Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוכב אופנוע נהרג בתאונה באילת

יום רביעי, 16 בפברואר 2005, 20:28 מאת: רויטל לוי-שטיין, הארץ

רוכב אופנוע נהרג כשנמחץ תחת גלגלי משאית, שנהגה כנראה לא נתן זכות קדימה, במרכז אילת.

מתוך וואלה.

תן אות חיים.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

רוכב אופנוע נהרג בתאונה באילת

יום רביעי, 16 בפברואר 2005, 20:28 מאת: רויטל לוי-שטיין, הארץ

רוכב אופנוע נהרג כשנמחץ תחת גלגלי משאית, שנהגה כנראה לא נתן זכות קדימה, במרכז אילת.

מתוך וואלה.

תן אות חיים.

למה ?

אתה מכין ריקוד חדש ?

פורסם
למה ?

אתה מכין ריקוד חדש ?

מה הקשר???

רוצים לדעת אם הבחור בסדר!

אולי לא הבנתי מה כוונתך?!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
למה ?

אתה מכין ריקוד חדש ?

חס ושלום..דאגה כנה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
חס ושלום..דאגה כנה.

זה היה ב:-P , מה יהיה איתכם ?

אני בטוח שיש עוד כמה אופנוענים באילת וחבל על מי שזה לא יהיה.

פורסם

אני בסדר!! תודה.

הבחור רכב על GS כחול. היה בחור נחמד. לא הכרתי אותו יותר מידי.

מרוב טלפונים לשאול אם אני בסדר, כמעט באמת חשבתי שזה אני.....סתם.

חבל. עצוב.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אני שמח לראות שאתה כותב כאן.

אני עצוב עבור המשפחה של הבחור המסכן...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מפחיד מפחיד מפחיד.

אתמול חבר בעבודה החליק עם האופנוע בכיכר הדמעות חולון, עקב רכב שנכנס לכיכר, כמובן ללא נתינת זכות קדימה.

*&@^%$#&@^ אמא של כל עברייני התנועה האלו, להוריד להם את הרגלים!!!

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חי היום בשביל לשרוד עוד יום מחר:!:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

הבחור היה מ"מ או מ"פ אצלי בבסיס (שיזפון) ואמרו לי שהבן אדם הזה היה משוגע על כל הראש,

סיפרו לי שהוא הביא באגי לבסיס ונסע שם בשטח אש על הר גבוה ואז הוא ירד ממנו והגיע ליד הבסיס שכבר אין לו ברקסים ואז נכנס בתמרור...

כל מני סיפורים כאלה...

חבל שאנשים לוקחים יותר מידי סיכונים(למרות שזה לא אשמתו התאונה הנ"ל)...

אנשים סעו בזהירות ותשמרו על עצמכם!

סוף שבוע רגוע שיהיה לכם...:wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

לא במקום לומר על בן אדם שהוא "משוגע על כל הראש" ו"לוקח יותר מדי סיכונים" ע"פ "אמרו לי וסיפרו לי...."

בטח ובטח שלא בן אדם שאיננו בחיים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

צלח לי, אבל אתמול התארח אצלי חבר מאילת,דיברנו על התאונה ועם כל חוסר הסמפטיה שלי לנהגי משאיות,פה זה לא הסיפור. הבחור נהרג וחבל, לכן אני לא מעלה כאן את סיפור התאונה במלואו אבל, כנראה, שנהג המשאית כלל לא היה אשם... לפחות לפי הסיפורים הבחור לא סבל..

dont drink & drive, just smoke & ride

• תוכן חדש...