Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין שלושת הרכבים

מצאתי שתי גאלאנט

אחת עם 147 קמ דגם קומפורט, שנת 2002.

השניה עם 117 קמ דגם ספורט שנת 2001

הונדה וסובארו לא מצאתי מציאות כל כך אך פתוח להצעות.

הקריטריון הכי חשוב הוא האמינות, אחר כך כוח לרכב.

לפי משהבנתי שלושתם שותות דלק ברמות, אך ההונדה והגלאנט פחות.

רוצה לקבל חוות דעת של בעלי הרכבים האלה

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מיצובישי גאלאנט דווקא שתיין בהרבה לעומת הונדה סיוויק.

אני קצת בספק לגבי עניין הק"מ (אלא אם הציגו לך ספר טיפולים/ניירת מסודרת).

דווקא ההונדה אמורה להיות הזולה לאחזקה מכל האופציות הללו- שתי האופציות האחרות הן סוג של "רכב מנהלים"-טסט וחלקים יקרים יותר,במקרים של תקלות נדירות,תיקון יקר במוסכי היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ניסאן אלמרה נצטרפת לחיפושים.

אפילו מצאתי אחת שנת 2006 עם 150 קמ, אבל מירושלים (בלאי נוסף לרכב בגלל העליות) ושרשרת טיימינג, לפי משהבנתי היא מתחילה לעשות בעיות בקמ כזה, החסכון הנוסף ברכב הזה הוא תיבה אוטומטית בלי אופציה לטיפטרוניק, עד עכשיו נהגתי על ידני וממש חשוב לי העברת הילוכים עצמאית במקרה הצורך

מה אומרים?

פורסם

נסיעה לעבודה, הסעת ילדים, לא מוכן להתפשר על רכב קטן, קרטריון חשוב בשבילי, בנוסך הבטיחות ממש חשובה.

פורסם

תשמע,

דבר ראשון, לא כתבת מה התקציב. אני מנחש שסביב העשר, תקן אותי אם אני טועה.

דבר שני, בתקציב כזה קצת קשה לבקש "אמינות מעל הכל" וגם כוח, וגם לא להתפשר על בטיחות. אם היה אפשר, אף אחד לא היה קונה רכב חדש.

אני אציע שתי הצעות, קצת פחות יפניות, ובכל זאת אולי יתאימו: פוקוס דור שני, וסיטרואן c4 דור ראשון. בשתיהן (בייחוד בסיטרואן) אתה יכול להתקדם כמה שנים קדימה (06-09) בתקציב מאוד נמוך, שתיהן לדעתי יותר בטיחותיות ממה שהצעת, וכנראה שבסבירות גבוהה גם יהיו אמינות וזולות יותר לתחזוקה. משתיהן יש היצע עצום, מה שדוחף את המחירים למטה ומאפשר לבחור אקזמפלר שמור, ועוד להתמקח. רק צריך לזכור שמכירה עתידית היא תיאורטית בלבד, אבל בכזה תקציב זה סביר.

לשתיהן יש גרסאות (קצת נדירות) מאובזרות יותר ועם מנוע 2 ליטר, שאפילו יתנו לך את הכח שאתה מחפש (יחסית, כן? לא בשביל פתיחות עם פרארי).

רק נקודה אחת חשובה: לא לגעת בסיטרואן עם המנוע המוגדש, אפילו לא עם מקל. גם אם הכל נשמע טוב על הנייר.

אף אחת מהן לא חסכונית בדלק, אפילו להיפך. אבל כאמור, חייבים להתפשר על משהו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הגאלאנט הוא רכב נהדר, היו לנו 3 כאלו שונות במשפחה.

אמינות בילתי רגילה גם הרכבים מוזנחים בצורה קיצונית, הספיציפית זאת במשפחה משנת 2002 עד היום, פשוט רכב שלא נגמר.

את האחרונה שהיתה אצל העברתי להורים של אישתי.

רכב חזק , זריז ומאוד נעים בנסיעה.

לדעתי הוא טוב מהרבה משפתיות בנות ימינו שיצא לי לנסוע בהם.

אני יכול רק להמליץ אתה תהנה מאוד מהרכב.

פורסם
תשמע,

דבר ראשון, לא כתבת מה התקציב. אני מנחש שסביב העשר, תקן אותי אם אני טועה.

דבר שני, בתקציב כזה קצת קשה לבקש "אמינות מעל הכל" וגם כוח, וגם לא להתפשר על בטיחות. אם היה אפשר, אף אחד לא היה קונה רכב חדש.

אני אציע שתי הצעות, קצת פחות יפניות, ובכל זאת אולי יתאימו: פוקוס דור שני, וסיטרואן c4 דור ראשון. בשתיהן (בייחוד בסיטרואן) אתה יכול להתקדם כמה שנים קדימה (06-09) בתקציב מאוד נמוך, שתיהן לדעתי יותר בטיחותיות ממה שהצעת, וכנראה שבסבירות גבוהה גם יהיו אמינות וזולות יותר לתחזוקה. משתיהן יש היצע עצום, מה שדוחף את המחירים למטה ומאפשר לבחור אקזמפלר שמור, ועוד להתמקח. רק צריך לזכור שמכירה עתידית היא תיאורטית בלבד, אבל בכזה תקציב זה סביר.

לשתיהן יש גרסאות (קצת נדירות) מאובזרות יותר ועם מנוע 2 ליטר, שאפילו יתנו לך את הכח שאתה מחפש (יחסית, כן? לא בשביל פתיחות עם פרארי).

רק נקודה אחת חשובה: לא לגעת בסיטרואן עם המנוע המוגדש, אפילו לא עם מקל. גם אם הכל נשמע טוב על הנייר.

אף אחת מהן לא חסכונית בדלק, אפילו להיפך. אבל כאמור, חייבים להתפשר על משהו.

בתקציב קלעת בול, אך יש לי דעה ממש שלילית על הצרפתיות, מחפש רק יפני

• תוכן חדש...