Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני עומד לפני הזמנה של 4 רכבי ליסינג לעובדים בחברה שלי.

הדרישות לפי סדר חשיבות יורד:

1 - צריכת דלק חסכונית (מדובר על נסועה של 30-40 אלף ק"מ בשנה)

2- מרווח פנים, הרכב מיועד לשנע 5 עובדים בכל יום מכיוון ירושלים לראש העין / נתניה

3- באגז' גדול. הרכב משמש לעבודה ולכן יש צורך בבגאז גדול ומרווח.

האופציות העומדות בטווח המחירים הריאלי מבחינת הליסינג:

1. סקודה ראפיד (כרגע מסיימים עסקה על 4 רכבי סקודה, דיי מבסוטים מבחינת נוחות ואמינות אבל מחפשים משהו אולי טיפה יותר חסכוני)

2. קיאה סייד סטיישן דיזל

3 רנו פלואנס דיזל.

לגבי הקיאה והרנו אין לי שום ידע או נסיון ולכן פה הייתי מבקש את עזרתכם. נתונים אמיתים לגבי צריכת דלק אמיתית וכמו כן נוחות נסיעה ומרווח פנים. עניין האמינות פחות משחק תפקיד שן מדובר ברכבי ליסינג תפעולי.

פורסם

הפלואנס חסכונית ונוחה מניסיון אישי, כשהחסרון שלה זה דלת של התא מטען שפוגעת בנפח האחסון.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

הסיד מצויינת, יש לה כיול מתלים אירופאי לגמרי שעדיף הן על הראפיד והפלואנס ותא הנוסעים שלה גם מרגיש איכותי יותר. היא פחות מרווחת במימד הרוחב מהפלואנס, אך תא המטען שלה שימושי יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הייתה לי סיד סטיישן 1.6 בנזין במשך חצי שנה, לדעתי מאד מוצלחת, מרחב פנימי לא רע, כל מי שישב מאחור התלהב מזה והבגאז' גדול מאד ונוח להעמסה ופריקה.

צריכת דלק באזור 12 קילומטר לליטר פלוס מינוס 1 קמ/ל, תלוי בעובדים ותלוי בתוואי.

פורסם

לדעתי, במקרה שלך ראפיד עדיפה לך. תא המטען שלה גדול וטוב יותר משל פלואנס, ורכב עצמו חזק וסוחב הרבה יותר טוב (וחסכוני) מקיה סיד.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם

ראפיד לא יכניס 5 מבוגרים בנוחות , גם בסיד זה גבולי.

צריכת דלק בסיד לא צפויה להיות טובה במיוחד , הראפיד עם מנוע קטן וכנראה יותר חסכוני.

הפלואנס יחסית מיושנת אבל לדעתי מספיק גדולה מספיק בגרסת דיזל גם חסכונית.

פורסם

לגבי הטענות על כך שהראפיד חסכונית יותר מסיד, זה נכון לדגם הבנזין. פותה״ש מתייחס לסיד טורבו דיזל שצפויה להיות מעט חסכונית יותר מהראפיד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה עם פורד פוקוס טורר דיזל?

מסקרן אותי לדעת למה הוא לא עולה כאופציה כדיזל ליסינג (לדעתי בכל פעם שהנושא עולה בפורום).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הפלואנס הכי מרווחת אבל אם תא המטען חשוב עדיף מגאן סטיישן או אוריס היברידית.

האוריס תהיה אולי יותר יקרה בליסינג אבל יש לה הטבה של 500 שקל בשווי השימוש שמאזנת את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טוב עניין הראפיד ירד לגמרי מהפרק, בדיקה מעמיקה יותר היום של נתונים הרכבים מצביעה על נסועה ממוצעת של כ44,000 ק"מ בשנה לכל אחד מהרכבים. מה שכמובן מבטל כל סיכוי לרכב בנזין רגיל גם אם הוא TSI.

כרגע על הפרק רכבי הסולר בלבד והוצע לנו גם היונדאי הייבריק החדשה. למישהו פה יש נסיון עם הרכב?

שוב מזכיר מדובר על רכב לנסועה גדולה מאוד בשנה, 5 אנשים מבוגרים כל יום בנסיעות של ירושלים - נתניה על בסיס יומי.

עניין תא המטען חשוב אבל לא על זה תפול או תקום עסקה. יש ברשותינו מספיק רכבים מסחריים שיתנו מענה לציוד הכבד והשינוע כלים

פורסם

נראה שלסיד יש הדרישות שלך, במיוחד תא המטען שנוח וגדול להעמסה.

הפלואנס תיהיה מוחלפת ממש בקרוב אפילו החודש במגאן סדאן החדשה,.

• תוכן חדש...