Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכה בפגוש

ReutYakov
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי אחורה ברוורס כאשר האוטו נוסע ישר אחורה. ולא ברור איך לא שמתי לב והתנגשתי באוטו שפשוט חנה מאחורי. עוצמת המכה היתה כזו שהיה בום ושבאותו היום הגב כאב לי קצת. כתוצאה מהמכה הלוחית של הרכב מאחורי התעקמה. בנוסף בעל הרכב טוען שעשיתי לו עיקום בפרונט של האוטו. אני טוענת שזו לא יכולתי להיות אני כי צריך משהו שיתן את המכה ואני נסעתי ישר אחורה ולא בזווית. בנוסף חסר צבע איפה שהמכה, ועל הרכב שלי לא רואים כלום.

צרפתי תמונה עם המכה מסומנת באדום

האם יתכן שאני עשיתי את זה?

מה אמורה להיות העלות של תיקון דבר כזה?

כמה עולה מספר חדש לרכב?

תודה רבה

car.jpg

פורסם

א. איזה רכב יש לך? פרט חשוב.

ב. באיזו מהירות נסעת לאחור?

ג. יש תמונה גדולה יותר של כלל הפגוש ?

ד. על פניו, לא נראה שזו מכה שאת אחראית לה, הפגוש שלו עבר כמה וכמה מכות ושפשופים. וזו שהקפת באדום נראית כמו מכה שנובעת מגירוד אבן גדולה / חפץ עם מרקם לא חלק.

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

תודה רבה על התשובה

1. יש לי mazda 2

2. לא יודעת באיזו מהירות. לא נסעתי במהירות אפס כי לא שמתי לב לרכב. אבל גם לא נסעתי מהר כי זו נסיעה אחורה ביציאה מחניה

3. זו תמונה שהוא העביר לי. אין לי תמונה יותר גדולה

פורסם

רעות כודם כל יש תיעוד זמן המכה? עם לא את יכולה להיות רגועה. וחוץ מזה זה נראה כמו באמת הוא ניכנס במשהו! התיקון יכול להגיע ל1000+שח כולל פירוק וצביעת פגוש...

פיאט בראבו סינסיישן 2011(2013-2015). היום פיג׳ו 308 פרימיום כחול כהה..

פורסם

זה נראה מכה שטחית לגמרי של שיפשוף שניתן לסדר גם ללא הוצא מיותרת , ודבר נוסף שרואים בתמונה זה שהפגוש שלו עם צבע מתקלף שהוא עשה .

אם הנסיע היית לאחור ללא שינוי זווית הרכב ובמהירות אפסית , אני בספק שיכול לקרות נזק .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

זה נראה שהפנס ערפל (?) בצד שמאל של התמונה גם שבור והשפשוף ממשיך גם לשם (באמצע הפנס ומתחתיו).

מאחר והוא לא תובע על זה, נראה שהוא כבר עבר בעבר תאונה אחרת.

• תוכן חדש...