Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס 2.0 ליטר 2007.

מלאתי נוזל שמשות עד גובה פתח המיכל.

אחרי זה ראיתי שיש נזילה של נוזל שמשות, מיכל ממוקם מעל גלגל קידמי ימני ומשם נזל על הבטנה של הגלגל.

טוב, אין מה לעשות. צריך לפרק ולבדוק.

פירקתי - פירוק גלגל ימני, פירוק בטנה, פירוק פיה של המיכל מלמעלה, כמה ברגים והמיכל בחוץ.

בדקתי את כל חיבורי הצינורות למיכל - תקין. מיכל עצמו - תקין. הכל נראה תקין.

אבל מה, יש למיכל פתח עודפים שבאופן מוזר ממוקם מעט נמוך יותר מפתח מילוי. כשהמיכל מלא עד הסוף, בזמן האצה/בלימה/פניה יוצא מפתח עודפים נוזל שמשות. תכנון לגמרי לא מובן.

אבל בזה נרגעתי והחזרתי הכל חזרה, משתדל לא למלא יותר נוזל שמשות עד גובה פתח המילוי.

לידיעה [emoji1]

פורסם

יש לי פוקוס 2008 כמה ליטר נכנס שם? אני אף פעם לא יודע עד איזה גובה ממלאים כי לא רואים את המיכל...

פורסם

שאלה טובה, לא יודע מה נפח המיכל. הוא די גדול, הייתי אומר 4 ליטר.

לא יקרה כלום אם תמלא עד הסוף וייצא מעט נוזל מפתח עודפים.

פורסם

חבל שלא שאלתי בפורום קודם, היה חוסך לי את הפירוק.

בכל מקרה, אם מישהו רוצה לפרק את המיכל, אחרי פירוק גלגל תכסו את הדיסק בולם יחד עם הקליפר עם ניילון או סמרטוט.

כשמוציאים את המיכל, כל העלים והג'יפה שהצטברו סביבו נופלים בדיוק על הדיסק והקליפר, לכן כדאי לכסות אותם.

• תוכן חדש...