Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את עזרת החברים כאן בייעוץ משפטי.

לפני כ-5 שנים מכרתי את הקורולה 2003 שהיתה לי לדודה שלי.

מס׳ חודשים לאחר מכן, בעת נסיעה ברכב נפתחו כריות האוויר (ללא כל סיבה לטענץ הנהגת), פצעו קשה את הנוהגת בו (איבדה ראייה בעין אחת, שבר ביד והשחתה של חלקי עור בפנים וביד) וכל זאת עקב שבבים שעפו מכרית האוויר של הנהגת.

חברת יוניון מוטורס התנערה מאחריות וציינה כי מקור הפגיעה בנהגת היתה מראה פנורמית שהותקנה ברכב!

רק לאחר שנהג ברכב דומה נהרג, כתוצאה מפעולה לא תקינה של כרית האוויר, הנושא עלה שוב לכתורות ולאחר בדיקה של משטרת ישראל, יחד עם חברת יוניון מוטורס התגלה הכשל בתפקוד הכרית והוכרז השבוע ריקול של מעל ל-16000 רכבי טויוטה קורולה.

הנהגת שנפגעה היא חיילת בקבע ומתנהלת אל מול הצבא למימוש הזכויות שלה.

ההתנהלות של יוניון מוטורס במקרה היתה ביזיונית ומבישה, כשהאשימה את כל העולם ואישתו, רק לא את הרכב.

האם לדודה שלי יש ״קייס״ לתבוע את חברת יוניון מוטורס על המחדל והסכנה שהיתה בזמן הנסיעה ברכב?

חשוב לציין שהרכב טופל על פי הספר ובמוסכים מורשים של טויוטה.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

התשובה היא כן

לשם כך היא צריכה עו״ד תותח בנזיקין

לא מן הנמנע שאולי גם לקחת את זה לכיוון תביעה ייצוגית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי ... הדודה שלך רוצה לתבוע את טיוטה רק על הסכנה בנסיעה ברכב שנמכר לפני 5 שנים?

למרות שכל השנים האלה לא היה לא שום נזק?

ניסוי מעניין !!

כי אני שמעתי שהיה מישהו שנהרג ברכבת הרים באיזה לונה פארק ...

אז עכשיו כל מי שעלה בעבר לרכבת הרים יכול לתבוע על הסכנה?

ומה לגבי תאונות דרכים... אם מישהו עושה תאונה ומחליטים שהתשתית היתה בעייתית אז כל מי שעבר באיזור יכול לתבוע על הסכנה שהייתה באיזור..

סתם שאלה, מי התקין את המראה הפנורמית ברכב? הדודה או הרוכש החדש?

פורסם

לא הבנת את הסיפור. דודה שלי היתה בעלת הרכב החוקית כשהמקרה קרה. הרבה יותר חמורה היא העובדה שבדלל שהיבואן בארץ זלזל וטען שהכשל אינו ברכב, התרחשו עוד כמה משרים לאחר מכן שהאחרון בהם גרם למוות של הנהג ברכב (שודר בערוץ 10).

פורסם

נכון, הפעם אלו כריות של TRW.

אגב, ה'תקלה' היא כנראה עקב שינוי בנפיצות של חומר הנפץ, כלומר הפיצוץ הופך לפחות נשלט לאחר שספח לחות מספר שנים בישראל המהבילה.

בהצלחה בתביעה, אין ספק שבכל הנוגע לכריות האוויר יש כשל בינלאומי אדיר מימדים של כל הנוגעים בדבר, מיצרניות הכריות, דרך יצרניות הרכב, הרגולטורים וכמובן הרשויות בישראל שסירבו וממשיכים לסרב גם היום לבצע חקירת תאונות כי יותר קל להאשים את הנהג.

• תוכן חדש...