Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - קאדילק CT6 בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סדרה 7 מתחילה ב890 אלף ש"ח.

מעניין אותי למה הביאו את המנוע הזה ולא את הV6 טווין טורבו עם כ-400 כ"ס.

אני מניח שהמנוע הזה היה יותר זול, אבל עדיין.

כולה 60% הבדל מה אתה קטנוני?

אני דווקא אוהב שיש מנוע אטמוספרי גדול בנפח. אני חושב שזה מאוד מתאים לתבנית של רכב אמריקאי. אשמח לראות כאלו על הכביש.

מה יש בסדרה 5 בסביבות המחיר הזה? 540? 535 גראן טוריסמו קרובה אני מניח?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^

?

לאיזו מכונית גרמנית אתה מתכוון?

לפחות לפי התמונות, היא נראית יותר טוב מכל מכונית גרמנית, ורוב הסיכויים שתהיה גם אמינה בהרבה. ועל המחיר אני בכלל לא מדבר.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
כולה 60% הבדל מה אתה קטנוני?

אני דווקא אוהב שיש מנוע אטמוספרי גדול בנפח. אני חושב שזה מאוד מתאים לתבנית של רכב אמריקאי. אשמח לראות כאלו על הכביש.

מה יש בסדרה 5 בסביבות המחיר הזה? 540? 535 גראן טוריסמו קרובה אני מניח?

540 בגרסתה הבסיסית עולה 545 אלף ש"ח, הגרסה המאובזרת יותר כבר עולה 620 אלף ש"ח.

אין יותר סדרה 5 בגרסת GT. על פי השמועות שרצות כרגע, ה5GT וה6GC ייעלמו מהנוף וישתלבו לרכב אחד שייקרא 6GT.

אין לי מה לומר על המהלך הזה מלבד - יצרן הזוי.

^

?

לאיזו מכונית גרמנית אתה מתכוון?

לפחות לפי התמונות, היא נראית יותר טוב מכל מכונית גרמנית, ורוב הסיכויים שתהיה גם אמינה בהרבה. ועל המחיר אני בכלל לא מדבר.

לגבי נראות, עניין של טעם. אני מעדיף את ה5 וה-E קלאס בכל רגע נתון על פני הCT6. לא התחברתי בכלל לעיצוב של קאדילאק. לא בחוץ ולא בפנים.

לגבי אמינות, לא יודע איך קבעת דבר כזה. על פי סקרי אמינות האחרונים, קדילאק אמינה יותר בחלק מהדגמים, ואמינה פחות באחרים.

מה שאומר ש...כלום. הכל יכול להיות ונצטרך לחכות. דווקא מהניסיון שלי עם אמריקאיות, הם לא שיא האמינות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
ההשערה שלך נאמרה בהשקה בה נכחתי כמעט מילה במילה. הוזכרו מנועי ה-3.0TT והיתכנות גם של דגם ה-2.0 פלאג-אין, לאחר שתבחן קבלת הפנים המקומית ל-3.6 שמגיע כעת.

קאדילק עדין לא יכולים לאיים בארץ על אאודי, מרצדס ו-BMW.

כל עוד אין להם את ההיצע הרחב שיש כמו אצל הגרמניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא רק בארץ. גם אם ימכרו אותה באירופה יצטרכו לתמחר משמעותיצ מתחת לגרמניות בשביל למכור משהו.

פורסם

אין יותר סדרה 5 בגרסת GT. על פי השמועות שרצות כרגע, ה5GT וה6GC ייעלמו מהנוף וישתלבו לרכב אחד שייקרא 6GT.

אין לי מה לומר על המהלך הזה מלבד - יצרן הזוי..

למה הזוי?

מבחינתי העלמות של 5GT מהנוף (כמו גם 3 למען האמת) זה דבר מבורך, אבל עניין של טעם כמובן...

י נראות, עניין של טעם. אני מעדיף את ה5 וה-E קלאס בכל רגע נתון על פני הCT6. לא התחברתי בכלל לעיצוב של קאדילאק. לא בחוץ ולא בפנים.

.

מסכים לחלוטין.

פורסם
קאדילק עדין לא יכולים לאיים בארץ על אאודי, מרצדס ו-BMW.

כל עוד אין להם את ההיצע הרחב שיש כמו אצל הגרמניות.

אני בטוח שאין ב-UMI אף אחד שמתיימר לאיים על אודי, מרצדס או BMW עם מספרי מכירות בכלל ועם CT6 בפרט. מדובר על עשרות מכירות בשנה ל-CT6, עם כיוון רוח נכון וקצת מזל יגיעו ל-3 ספרות. יותר עניין של הצהרת יכולות יצרן ומיתוג.

The older you get, the better you used to be

פורסם

חיפשתי במרשתת מבחנים וסקירות לדגם החדש.

בהרבה אתרים האמריקאיים ניתן למצוא מבחנים השוואתיים. כל ההתייחסויות במבחנים השוואתיים נעשים מול מתחרות רלבנטיות בשוק האמריקאי : לקסוס LS460 וג'נסיס (יונדאי) G90.

אין שום התייחסות לדגם זה כתחרות/אלטרנטיבה לשלישייה הגרמנית.

ה CT6 כנראה ממוצבת ומיועדת לנישת רכב סלון גדול מפואר ונוח במחיר משתלם ולא SPORTS SALON כמו הגרמניות.

2017-Cadillac-CT6-vs-2017-Genesis-G90-04.jpg

פורסם

^

המיצוב שלו יותר נמוך, אבל בחיים האמיתיים הרכב הזה לא נופל במאום מהגרמניות המקבילות. אותו דבר הג'נסיס, רכב מעולה עם סמל "לא נכון". רק בניגוד ללקסוס ולג'נסיס, לקדילאק יש פנים משלו, הלקסוס מאד פושרת בעיצוב החיצוני.

מכסח השדים,

לא קבעתי, שערתי, תקרא שוב:wink:

אני משער על פי נסיון עבר, ומאמין שהפעם הזאת לא תהיה שונה מהקודמות. נראה.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
^

רק בניגוד ללקסוס ולג'נסיס, לקדילאק יש פנים משלו, הלקסוס מאד פושרת בעיצוב החיצוני.

אפשר לומר הרבה דברים על העיצוב של ה-GS, חלקם אפילו לא בהכרח חיוביים - אבל "פנים" בהחלט יש שם...

:-D

GS front.jpg

The older you get, the better you used to be

פורסם

אני דווקא התכוונתי לדגם הבכיר ה-LS.

טוב שלא שלחת את התמונה הזאת לפני השינה:shock:

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
למה הזוי?

מבחינתי העלמות של 5GT מהנוף (כמו גם 3 למען האמת) זה דבר מבורך, אבל עניין של טעם כמובן...

זה הזוי לדעתי כי מוותרים על ה6GC. על ה5GT ממש לא חבל לי, למרות שמבחינת מרווח, הרכב הזה היה מרווח יותר מסדרה 7.

3GT ממש לא נעלמה מהנוף, ממש לאחרונה החלה להימכר מתיחת הפנים של ה3GT בארץ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...