Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למי שמכיר או עשה צביעה כללית.

יש לי bmw z4 שנת 2006 בצבע שחור.

הרכב אצלי כבר 6 שנים ומתלבט אם לשדרג לדגם 2012 או פשוט לצבוע את כל הרכב בצבע אחר (התייאשתי כבר מהצבע השחור שמתלכלך מהר ורואים עליו כל שריטה קטנה).

אין תיקוני פחחות ואין קילופי צבע.

מה העלות המשוערת כולל צביעה בספי הדלתות, תא מטען ומכסה מנוע?

פורסם

זה אף פעם לא יצא טוב, אלא אם כן אתה תשלח לצבעי שיפרק לך את כל האוטו ויצבע את הכל כולל הכל, וזה יעלה יותר מעשיריה.

פורסם

^^הרבה יותר מעשירייה...

בכל אופן צביעה כללית שיראה כאילו יצא מהמפעל כולל הכנה כמו שצריך ברמה מאוד גבוהה גם ימצאו כאלה שיקחו גם מחצים ממחירון הרכב.

תראה כמה זה ישתלם לך בחישוב של מחיר צביעה ומחירון (המחירון בערך 45 אם ראיתי נכון ו15 נגיד על צביעה)

פורסם

לא יודע מה המחירון והוא גם לא רלוונטי במקרה הזה, היום בקלות יכול למכור מעל 100 אלף. אם השווי שוק היה רק 45 לא הייתי חושב על זה בכלל.

עיטוף רכב אמרו לי בין 6000 ל12 אלף.

נשמע מוגזם והאמת חשבתי שעיטוף היא האופציה הזולה.

פורסם

אם אתה יכול למכור במחיר כזה, אז לך לדייטילר שיבריק את הצבע הקיים, תמכור את הרכב, ותקנה אחר באיזה צבע שבא לך, למה להיכנס להרפתקה של שינוי צבע?

פורסם

לפני כמה עשורים הייתי נוכח בסדנה שארגן ירחון אוטו (או רק כתב על זה?) ובו ביצעו החלפת צבע לרכב חדש. הרכב היה ממש ערום וכל חלקיו הפנמיים עברו צביעה ברמת על. המחיר דאז עבר את 10K

כך שהיום זה יעלה יותר.

מה שהיה מדהים זה שהרכב היה ממש חדש (כמה חודשים על הכביש) הרוכש סתם רצה להחליף צבע.

מיותר לציין שכסף לא היה חסר לבחור.

• תוכן חדש...