Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בתחילת דצמבר רכשתי מיקרופון אלחוטי באיביי,

אחרי שרכשתי שמתי לב שחייבו אותי על השקר כלשהו הזה של איביי עם התוכנית שילוח החדשה שלהם שכוללת כל מיני תוספות הזויות שבסוף הגיעו ל 400 ש"ח ובקשתי מהמוכר לבטל, הוא אמר שהוא דיבר עם איביי וזה סטנדרטי.

זרמתי עם זה.

רק בשבועיים האחרונים יצא לי לבדוק את המיקרופון בעבודה ושמתי לב שהוא מקוטע. שוט מתנתק כל כמה משפטים, הפסקה של רבע שניה בדיבור, משהו מאוד מציק ובעייתי כשמדברים בפני קהל.

פניתי לשירות לקוחות של החברה שאמרו לי שמדובר בדגם ישן והם ממליצים לקנות מיקרופון חדש והם בספק אם ניתן לתקן.

אני עומד לרכוש מיקרופון חדש כי אין לי מה לעשות איתו.

מדובר על מוצר שעולה 1500 שח וחבל סתם לזרוק לפח.

השאלה אם ניתן לפנות לאיביי, להוכיח להם שקניתי מיקרופון חדש כי המוצר ההוא היה תקול ?

או שבגלל שעברו כבר 3 חודשים הסיפור לא רלוונטי?

המוכר בכל אופן משוכנע שאני סתם ממציא דברים כדי להחזיר את המיקרופון ושמההתחלה לא רציתי אותו.

פורסם

איביי נותנים הגנה של 45 יום לביטול עסקה אם המוצר אינו תואם את התיאור או שיש בו תקלה.

פיי פאל נותנים הגנה של חצי שנה. כך שתפנה ל פיי פאל.

• תוכן חדש...