Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , המזל "הטוב" שלי ממשיך להפציץ, והפעם סדק בשמשה הקדמית.

מדובר בסיאט לאון 1.8 fr מחודש דצמבר 2016.

בעקרון לפני כשבועיים עפה לי אבן ממשאית לכיוון השמשה הקידמית ויצרה נקודה קטנה, לצערי היום בבוקר ראיתי שזה התפתח לסדק באורך של 20 ס"מ בערך.

עכשיו לנסוע כך זה מסוכן זה ידוע לי , עכשיו מעניין אותי מה לדרוש מהסוכן ביטוח ? ברכב שלי יש חיישני תאורה + חיישני גשם האם הם ממוקמים על השמשה ? אם כן אז לדעתי יהיו חייבים לשים שמשה מקורית אני צודק ?

ולמה עוד כדי לשים בעת החלפת השמשה ? הבנתי צריך לראות שהם שמים גומיה, ובכללי כמה גרוע זה שמשה חלופית חוץ מהקטע של הסמל על השמשה ?

פורסם

רכב עד שנה עליה לכביש, חייב לקבל שמשה מקורית. לאחר כשנה ממועד העלייה לכביש תותקן שמשה חליפית אלא אם נרכשה הרחבה לשמשות מקוריות בתוספת תשלום על תשלום חבילת השמשות והגרירה.

במקרה שלך, שמשה מקורית חייבת להיות מכוסה בביטוח השמשות.

בהצלחה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

החיישנים ממוקמים בחלק העליון של השמשה איפה שממוקמת המראה, שים לב שיש שם קופסאת פלסטיק, מורידים אותה בזמן ההחלפה ומדביקים בחזרה.

תקווה שיעשו עבודה טובה באיטום עם הסיליקון השחור שמורחים והחזרת כל הפלסטיקה למקומם.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

מעולה טוב לדעת שמגיע לי מקורית ! כבר קראתי שהביטוח שם לאנשים חליפית..

בקשר להתקנה מקווה שאני יפול על בעל מקצוע טוב ולא איזה חאפר ... אעדכן אחרי השיחה ביום ראשון עם הסוכן ביטוח !

פורסם
רכב עד שנה עליה לכביש, חייב לקבל שמשה מקורית. לאחר כשנה ממועד העלייה לכביש תותקן שמשה חליפית אלא אם נרכשה הרחבה לשמשות מקוריות בתוספת תשלום על תשלום חבילת השמשות והגרירה.

במקרה שלך, שמשה מקורית חייבת להיות מכוסה בביטוח השמשות.

בהצלחה

אני חושב שאתה טועה וגם בשנה הראשונה הביטוח רשאי להתקין שמשה חלופית.

פורסם (נערך)

אני צריךלהתעקש מול הסוכנתביטוח שלי או מול החברת קבלן של השמשות?

בעקרון החברת ביטוח שלי היא אילון, ולפי הפוליסה החברת שמשות שהיא עובדת איתם היא " אילן אוטוגלס", מישהו שמע עליהם או יכול להעביר ביקורת ? והאם יש איזה סניף מומלץ שלהם ? כי ראיתי שיש להם המון סיניפים אבל הרבה מהם זה שלוחות קטנות שלהם וכמה מהסניפים הם סניפי דגל רק .

מה דעתכם ?

עריכה : הנה התמונה של השמשה

3632566.jpg

עריכה אחרונה על ידי igalkr11
פורסם (נערך)

נסיון רע יש לי עם אוטוגלס. 3 פעמים חזרתי כדי שיסדרו את השמשה בסניף הראשי בחולון. תמצא אולי סניף קטן ומרוחק שלא עמוס.

תתעקש על מקורי או מקורי מפירוקייה.

נסעתי גם פעם עבור חבר בפורום שהביטוח הבטיח לו שמשה מקורית, אז אוטוגלס רכשו את השמשה באוסטרליה ולא מצ'מפיון והרכב היה מושבת 5 שבועות עד שהגיעה המכולה. תענוג.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם לי יש נסיון רע איתם, סניף ירושלים.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

אצלי זה לא "אוטוגלס" אצלי זה, " אילן זגגות " או בשמם המסחרי "אילן אוטוגלס".

בכל מקרה דיברתי איתם והם אמרו לי שזה לא שמשה מקורית ושאני יכול לסדר איפה שבא לי , הכי קרוב לי זה "פתח תקווה - ברוך ובניו".

מישהו מכיר אותם ויכול לתת חוות דעת ? ובקשר לשמשה, אפילו אם היא חליפית חייב להיות עליה את החיישני גשם ותאורה אני צודק ?

פורסם

ככל שהרכב חדש פחות משנה על הכביש, דבר עם הסוכן ביטוח ותתעקש על מקורית או אף דבר עם החברה עצמה, ורצוי בכתובים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הוא יכול להתעקש עד מחרתיים.....

אם הוא לא רכש מלכתחילה ביטוח שמשות מקוריות כל ה"אוטוגלאסים" למינהם לא יתקינו לו שמשה מקורית במידה וקיימת חליפית אצלם.

זה הביטוח שהם מוכרים לחברת הביטוח ממנה אנחנו רוכשים את הביטוח. - תקראו את הסכם הביטוח באתרי ה"אוטוגלאסים" למינהם.

במקרה ואין להם שמשה חלופית הם יתקינו מקורית.

פורסם

עדכון :

נגשתי היום בבוקר לסניף של אילן אוטוגלס בפתח תקווה, "ברוך ובניו" השם של הסניף.

בכל מקרה הגעתי מוקדם ( 7:15) וכבר היה פתוח והמקום נראה מסודר מאוד וברמה, לפחות מבחוץ. אחד העובדים ראה את הרכב, והמליץ לי לנסוע לסוכנות ב"מוטור אפ" ולהסביר להם את המקרה ולנסות להוציא חדש במסגרת האחריות.

הוא עבר איתי על השמשה ולדעתו זה לא נגרם ממכה אלא ממשהו אחר ( הסדק לא מורגש מבחוץ אלא מתוך השמשה) , ובאמת ניגשתי כי אני מעדיף שמשה מקורית לאוטו בין חודשיים.

במקום הם כמובן מההתחלה התנערו מהאחריות ואמרו לי שזה ממכה אפילו שויזואלית אי אפשר להגיד, והסברתי להם שלדעתי אוליי מהשינויי חום/קור בתקופה הזאת זה קרה, בכל מקרה אמרו לי שהם חושבים שלא יחליפו לי ופתחו לי כרטיס ושלחו את התמונות של השמשה לצ'מפיון ברמת גן , ואם הם יאשרו יחליפו לי את השמשה במסגרת האחריות... מקווה לטוב.

פורסם

אתה בעצמך כתבת שעפה לך אבן - תקווה שהם לא קוראים בפורום.

אגב, ביררתי לגבי שמשות מקוריות מבחינת הביטוח - רוצים עוד 800 ש"ח.

• תוכן חדש...