Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מכיר? התנסה?

http://report.autority.co.il/

סטארט אפ חדש שבעיקרון מנסה לתת שירות של מחירים שקופים וברורים מראש לטיפולים ותיקונים שוטפים, עובד מול כל מיני מוסכים שהסכימו לעבוד איתם, כל ההתקשרות מתבצעת מולם וגם התשלום (אני חושב).

מישהו ניסה?

מכיר?

ממליץ?

אני לא קשור אליהם בשום דבר, קיבלתי דרכם הצעה שנראה מעניינת למוסך שכנראה מומלץ פה בפורום גם ככה (שאפט בתל אביב) ואני מנסה לברר אם כדאי לי

בועז

פורסם (נערך)

כל תיווך גורר עמלה ועיכוב. אם פתאום בזמן הטיפול מגלים פתאום שצריך להחליף גם 4 צלחות מעצורים + רפידות . מה יעשו ? למי יתקשרו ?

יש חלקים שרק כשפותחים אותם מתחיל המו"מ על החלקים...אי אפשר מראש לסגור הכל.

מצאת מוסך טוב שאתה סומך עליו : אין לך צורך במתווך

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

צודקים!

אבל הרכב בדיוק סיים 3 שנות אחריות (ומוסכי יבואן..) ואין לי כרגע מוסך מוכר שאני סומך עליו והייתי בו עם הרכב.

בנוסף, גם ההצעה של אוטוריטי כוללת כבר עלויות לטיפולים, חלפים ותיקונים שבדרך כלל "צצים" בטיפולים סטנדרטיים. לא בטוח לגבי המחירים שלהם כי לא השוותי את ההצעה ששלחו לי

פורסם
צודקים!

אבל הרכב בדיוק סיים 3 שנות אחריות (ומוסכי יבואן..) ואין לי כרגע מוסך מוכר שאני סומך עליו והייתי בו עם הרכב.

בנוסף, גם ההצעה של אוטוריטי כוללת כבר עלויות לטיפולים, חלפים ותיקונים שבדרך כלל "צצים" בטיפולים סטנדרטיים. לא בטוח לגבי המחירים שלהם כי לא השוותי את ההצעה ששלחו לי

ועליהם אתה כן סומך ??? (על חברת תיווך ? ייתכן שלא ראו בורג של גלגל מימיהם, שלא לדבר על פילטר שמן...).

גש לשאפט ישירות.

גש למוסך גבע ישירות.

גש לאורן בן סימון.

לא מספיק טוב ?(בטוח ששכחתי עוד כמה טובים ואיתם הסליחה)

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...