Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבעיה היא - אני לא מצליח למצוא חומר כתוב או סרטונים ביוטיוב להסרת המראה המרכזית מהתושבת שלה בסובארו לגאסי דהיינו B4 2010-2012 והסיבה לכך היא שהלגאסי שנמכרות בחו"ל מגיעות עם אחת משלושה תושבות

או זו האוניברסלית של פורד שהיא שטויות להסרה.

או אחת שמסתובבת ב90 מעלות שהיא עוד יותר קלה להסרה.

או אחת מוברגת בדומה לתושבת של פורד שהיא עוד יותר קלה להסרה.

אבל לא! בארץ היו חייבים לספק אותה עם תושבת "בונקר" שאני לא בין איך מפרקים אותה - ניסיתי להכניס בחריץ העליון שלה כלי להסרת מראות של FORD ונראה שסדקתי שם את האפוקסי :evil: לשמחתי המראה יושבת עדיין חזק ללא כל חופשים.

סוג התושבת שמותקן בסובארו B4 הוא כפי שאתם רואים בתמונות.

מישהו יודע איך מסירים את המראה?

זה במשיכה?

זה בסיבוב 90 מעלות?

צריך כלי מיוחד להסרת המראה? (אפילו פס מתכת יחסית דק לא ממש נכנס שם - ככה בעצם עשיתי כבר נזק מינורי).

בחיי שאין לי מושג.

ScreenHunter_291 Jan. 23 09.57.jpg

ScreenHunter_292 Jan. 23 09.57.jpg

ScreenHunter_293 Jan. 23 09.57.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן - היתה לי הזדמנות לברר במוסך המרכזי את הסוגיה

התושבת מהסוג הזה, יש לסובב את ידית המראה כ90 מעלות נגד כוון השעון.

סעו ברכה! (שאו)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...