Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב חדש שעקב פגם בפנס הקדמי היו צריכים להחליף לי את כל הפנס לפנס חדש ומקורי. האם הדבר הזה גורם לירידת ערך? האם בעתיד כשארצה למכור את הרכב רואים בכלל בבדיקה שהחליפו לי פנס קדמי? זה משהו שרואים אותו בבדיקה בכלל?

תודה רבה

פורסם (נערך)

א. ללא ירידת ערך.

ב. תלוי בעכירות של הפנס השני.אולי יראו הבדל. אז מה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בבדיקת רכב לא יבדקו לך מקט של כל פנס, בעיקרון אם אפילו הוחלף לחלופי תואם זה לא ישנה כ"כ במיוחד שיש לך רקורד שהוחלף במסגרת אחריות/ריקול לפנס חדש מקורי

×
×
  • תוכן חדש...