Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול משפחה לאתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיול עם שני ילדים קטנים ביוני.

באיזה איזורים לחפש מלונות (ואם יש לכם מלונות מומלצים אז בכלל עדיף)?

איפה לטייל, אטרקציות מומלצות?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כמה זמן?

לגבי מלונות - לפני קצת למעלה משנתיים הייתי באינטרקונטיננטל ב-Siggrou - המלון עצמו היה יופי, אבל הסביבה - משהו כמו הצ'ק פוסט. סוכנויות רכב, מוסכים ומועדוני חשפנות. מה שכן - משהו כמו 20-30 דקות הליכה לכיוון האקרופוליס והסינטגמה (שהיא הכיכר המרכזית ותחנת האוטובוס המרכזית).

מבחינת מה שראיתי - ולא היה לי הרבה זמן, כיון שהיה מדובר בכנס מקצועי - עליה לאקרופוליס, ביקור במוזיאון האקרופוליס, סיבוב עם ה-Grey Line (או המקביל שלו). מבחינת אוטובוס Hop On - Hop Off יש שני קוים, אחד בעיר עצמה והאחר מגיע לפיראוס השכנה. קניית הכרטיסים היתה הזויה - מישהו ברחוב גבה כסף ונתן לי פתק שבו הוא ממלא ידנית את סוג הכרטיס (קו אדום, קו כחול או שניהם), ואז, בתחנת האוטובוס בסינטגמה, שאינה מסומנת כראוי, הפתק הוחלף לכרטיס הרשמי, אאל"ט ל-24 שעות (אולי יש ליותר, לא היתה לי סיבה לבדוק).

כמובן שיש לא מעט דברים נוספים, אני מדבר על מגבלות הזמן שלי.

סה"כ מה שראיתי הזכיר לי מאד את הצדדים הפחות יפים שבמזרח הים התיכון. אולי יש מאז שיפור בצצב הכלכלי ואז גם בעיר.

לא לפספס את חילופי המשמר בארמון הנשיא - אחד המשעשעים והמגוחכים שראיתי. לפחות לא עלוב כמו בבית הנשיא בסופיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

4 ימים

האמת שאני חושב יותר לכיוון שכירת צימר מחוץ לעיר.

מה לגבי שכירת רכב שם? עד כמה זה כדאי? אני מניח שתרבות הנהיגה שם גרועה יותר מרומא.

פורסם

בעיר עצמה שכח מזה. ג'ונגל. כנראה שהאוטובוס במעגלי יקח אותך לכל מקום רלוונטי.

מחוץ לעיר - לא ניסיתי.

בעבר הרחוק שכרתי בכרתים וברודוס, נהיגה לא קלה אבל בהחלט חווייתית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אל תנהג באתונה, העיר הזו פקוקה מאוד. תרבות הנהיגה דומה לארץ. מחוץ לעיר תענוג,נהגתי כמעט 2500 ק״מ בלי לראות שוטר (יש הרבה מצלמות אז כדי להיות עירני) וה-מ-ו-ן כבישי אגרה (לא מאוד יקר, סתם מציק)

אם אתה מתכנן לעלות צפונה אז אל תיקח רכב קטן. אני הזמנתי פוקוס ולא היה אז לקחתי סדרה 1 טורבו דיזל הנעה אחורית - יופי של רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תרבות הנהיגה גרועה מבארץ. כלומר - יש סבלנות, מצד שני חוקים ותמרורים הם בגדר הצעות הגשה.

אם, למרות שהחופשה קצרה, מומלץ לקחת רכב מרווח - לצרכים שלך הייתי בוחר במשפחתית סטיישן ומעלה.

פורסם

תודה על כל התגובות.

בסוף הוחלט (כלומר, אישתי החליטה) על מלון במרכז העיר.

בכל מקרה הזמנו עם אפשרות לביטול ללא תמורה עד יומיים לפני הלינה, כך שאנו עדיין יכולים לשנות.

אשמח לחוו"ד נוספות ממי שהיה שם עם ילדים.

• תוכן חדש...