Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

קניתי סקודה אוקטביה 2013 יד שניה לפני כחודש. הרכב עבר את כל הבדיקות כמו שצריך לפני הקניה וכמובן שגם עשיתי נסיעת מבחן על הרכב.

כשבועיים אחרי הקניה התחילו להופיע רעשי קרקוש מכל מיני פלסטיקים בדשבורד. לפעמים אני אפילו לא מצליח לזהות את מקור הרעש, מה שיותר מחרפן אותי.

זה נחשב נורמלי ברכב הזה?

יכול להיות שהתעסקו עם הדשבורד וזו הסיבה לרעשים? איך ניתן לבדוק את העניין?

תודה אנשים.

פורסם

קירקושים יכולים להיות בגלל התקנה למשל או בגלל שככה הרכב יצא מהמפעל.

נסה לנסוע עם מישהו והוא יתחיל לגעת ולנסות לאתר,זה יכול להיותתא כפפות שלא נסגר טוב,מהרדיו דיסק שלא יושב טוב או איזה כבל בפנים נוגע בפלסטיק בזמן נסיעה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקנה של מה בדיוק?

חלק מהקירקושים זוהו כפתחי איוורור או פלסטיקה מסביב להגה, אבל חלק עדיין מצליחים להפתיע אותי.

חייב להגיד שציפיתי לרמת פלסטיקה הרבה יותר גבוהה בסקודה אוקטביה.

פורסם

נגיד מערכת או דברים כמו שציינת שהם הרכבה נטו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה קרקושים נובעים מהפרשי טמפרטורה,{קור\חום},וההפך. במיוחד בהפעלת החימום או האוורור. או בחשיפת הרכב לשמש, מחנייה מקורה. אחר-כך זה נעלם.

הם נשמעים במיוחד באספלט משובש. כמו כן ברכבי הקבוצה{VAG} מותקנת בדרך כלל מע" איתוראן-SAVE. יש מצב שבהתקנה המקומית עשו פשלות וזלזלו, וחוטים משוחררים נוגעים פה ושם.

פורסם

יכול להיות שזה גם חלק שנע תחת מכסה המנוע

אצלי בגטס יש מחלה שהגומיות שמחברות בין השלדה למיכל של נוזל הגה מתייבשות ומתפרקות, חיזקתי אותן עם אזיקון ועכשיו הרעש נעלם כמעט לגמרי.

למרות שברכב יחסית חדש לא הייתי משער שמשהו זז ממקמו.

פורסם

אצלי גם היו קירקושים באאודי TT , הסיבה לקרקושים האלו יכולים לבוא מכל מיני מקומות..

לקח לי כמה ימים עד שהצלחתי לאתר את מקור הרעש , מותקן אצלי דאבל דין שהמסגרת היא לא "מקורית" כי יש באוטו רדיו דיסק רגיל.. מתחת יש מכסה לפנאל הוא היה חצי בחוץ חצי בפנים מכיוון שהמתקין פישל והמכסה סגר על חוט והמכסה לא היה סגור עד הסוף

פירקתי את כל הדאבל דין עם המסגרת והכל סידרתי הכל במקומו והחזרתי.

הרעשים אכן באו משם ולא נשמעו יותר..

פורסם

תשובתי בכחול בגוף הציטוט:

... התחילו להופיע רעשי קרקוש מכל מיני פלסטיקים בדשבורד. .....

לא מפתיע

........זה נחשב נורמלי ברכב הזה?

שקט מוחלט לא יהיה..

יכול להיות שהתעסקו עם הדשבורד וזו הסיבה לרעשים? איך ניתן לבדוק את העניין?

לבדוק מהיכן הרעשים. לא סיפור גדול. השאלה מי ירצה וכמה ירצה להתאמץ באיתור הרעש ואם יהיה לו כדאי..

דרך אגב, גם מהדלתות יש חריקות אל מול מסגרות הדלתות במרכב הרכב

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לנו יש אוקטביה 2013, נקנתה חדשה מהיבואן, אין חצי קרקוש בנסיעה, שקט מוחלט. כנראה בגלל התקנה מרושלת כלשהי שעשו ברכב שלך.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...