Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

נמאס לי לשלם שכירות לראוטר של בזק שהוא ממוצע במקרה הטוב.

אני מחפש אופציה לקנות ציוד שיהיה בבעלותי. יש לי יכולות בסיסית להגדיר רשת ביתית, אבל אשמח אם תישאר לי האופציה לתמיכה מבזק אם אצטרך.

האופציה הראשונה שלי היא לקנות את Netgear DM200 מאמאזון, שהוא נטו מודם ולחבר אליו כל ראוטר שארצה.

אופציה שניה זה לקנות מודם נתב בארץ סגנון DLINK DSL-G225 \ DLINK DSL-6740U, להפוך אותו לברידג' ולחבר אליו כל ראוטר שארצה.

אופציה שלישית זה לקנות מודם נתם משולב בארץ סגנון TPLINK TDW9980.

אשמח לשמוע את דעתכם, ניסיונכם, ואולי גם המלצות אחרות.

תודה רבה מראש!

פורסם

בתור בעל מקצוע בתחום אני תמיד ממליץ להפריד בין המודם לראוטר למרות שיש ראוטרים high-end עם מודם מובנה אני גם תומך בשיטת ההפרדה.

ככה יותר קל לנתר בעיות ויש פחות בעיות והגמישות לאפשרויות בעניין בחירת הראוטר מוגדלת פי עשרות מונים.

אז מציע שתרכוש מודם בנפרד, לגבי ראוטר אני אישית לא נוגע בציוד של tp-link שכמעת תמיד אכזב אותי בכל רמותיו

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה!

אני איתך בקטע הזה. לא אוהב ציוד מעורב.

הבעיה היא שבארץ אין מודמים. אומנם NETGEAR DM200 ניתן לשלוח לארץ, אבל קראתי שיש איתו בעיות ששורפות איזה לוח בקופסאות בקרה של בזק ואז צריך להזמין טכנאי. הרעיון זה לפשט את כל התהליך, לא לסבך אותו.

יש לך אולי המלצה למודם שבטוח תומך ב 100מגה של בזק?

פורסם

אני עובד עם Draytek vigor 130 modem

יש בארץ אך קצת יקר, תבדוק אפשרות ליבא מחול

פורסם (נערך)

מתעלק,

האם קיים מכשיר שמקבל אינטרנט בכבל רשת ומפיץ רשת אלחוטית?

המודם\ראוטר של בזק נמצא בסלון ומחובר למתאם רשת של YES.

בחדר שלי(ממ"ד)יש גם כן מתאם רשת של YES שהבנתי שהוא יכול להוציא אינטרנט דרך כבל רשת.

האם יש מכשיר שאני יכול לחבר אליו את הכבל רשת ואז הוא ישדר רשת אלחוטית?

יש לי A\P ייעודי של TPLINK שמתחבר לחשמל,קולט בWIFI ומשדר אות WIFI חזק יותר ויש לו אפשרות לחבר מכשיר גם דרך שקע של כבל רשת(נראה לי רק להוציא אינטרנט ולא לקבל)

זה המכשיר

40995320c.gif

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

כן, כל ראוטר שמוגדר כAP וכל AP אמיתי עושים זאת

פורסם

ממליץ מאוד על c1000a, ממשק נוח והמודם יציב כמו הסטונהנג', כרגע משתמש בו גם כראוטר ובסה"כ הוא מספיק לדרישות שלי.

החסרון- זמן המתנה מסין, וקח בחשבון שראש השנה של המוזרים האלו מתחיל עוד רגע ולא יהיו משלוחים עד ל5/2. יתרון משמעותי- זול מאוד. כ100 ש"ח מאיביי.

gsi16v, מה הרושם שלך כבעל מקצוע על המודם הנ"ל?

פורסם

לא מכיר

פורסם

ממליץ בחום על 9980. יש לי כזה והוא מעולה. רשת פנימית 1 גיגה ושני תדרים לרשת אלחוטית. מעבד חזק, מתמודד יפה עם העומס. הבעיה היחידה שאין וקטורינג ובזק מידי פעם מפעילים אותו, אז המודם לא מסנכרן וצריך להתקשר ולבקש שיבטלו וקטורינג. על פניו החומרה תומכת, אבל אין עדיין קושחה, לא בטוח שבכלל יהיה.

יש דגם נחות 9970 התומך בוקטורינג, אבלצמעבד חלש יותר, רשת איטית של 100 מגה ורק תדר אלחוטי אחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משתמש ב-dlink g225 + tp-link wr841 בתור ברידג'. אותו קינפוג בשני בתים שונים ועובד מעולה דרך בזק +בזק בינלאומי 100 מגה.

ה-wr841 הוא ראוטר פשוט אבל יציב מאוד ומתמודד בקלות עם 7 צרכנים בו זמנית.

אחרי מס' שנים וניסיון, אני נגד ראוטרים משולבי מודם במיוחד אלה מבזק.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

tzvipper

שקלתי אותו. אבל אני גם מחפש ציוד שישמש אותי לכמה שנים קדימה, ולכן וקטורינג אני מעדיף שיהיה לי.

Wiking

איך ה DLINK בתור בריג'? כי האמת האופציה שאתה מתאר זולה יותר מאשר להשיג את draytek vigor 130, ואני שוקל האם כדי להשקיע עוד 230 שקל וללכת על מודם יעודי כמו DRAYTEK VIGOR 130 שעולות בארץ 520 שקל, או לקחת כבר את ה DLINK G255 תמורת 290 ופשוט להפוך אותו לברידג'.

פורסם

גם ה dlink טוב למשימה בתור ברידג

פורסם
ממליץ מאוד על c1000a, ממשק נוח והמודם יציב כמו הסטונהנג', כרגע משתמש בו גם כראוטר ובסה"כ הוא מספיק לדרישות שלי.

החסרון- זמן המתנה מסין, וקח בחשבון שראש השנה של המוזרים האלו מתחיל עוד רגע ולא יהיו משלוחים עד ל5/2. יתרון משמעותי- זול מאוד. כ100 ש"ח מאיביי.

gsi16v, מה הרושם שלך כבעל מקצוע על המודם הנ"ל?

+1 לחובב החרוזים.

אגב עוד שם גנרי למודם שקצת יותר מוכר zyxel

VFM מעולה לכל הדעות. תמוך וקטורינג החבוב.

• תוכן חדש...