Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

לאחרונה רכשתי 2 מכשירים סיניים חדשים מסוג דוג'י .האחד X6 והשני X9 PRO.

בשנתיים האחרונות נהנתי מהמכשיר הזה (דגם אחר) והוא די סיפק אותי לצרכיי .

בסה"כ מכשירים לא רעים בכלל ונותנים תמורה טובה למחיר .

הבעיה היא שבהקלטות צילום ,הסאונד חלש, במיוחד בצלילים של האנשים שמרוחקים כמטר מהמכשיר.

בשני המכשירים - אנדרואיד 6 והם עברו עדכונים.

ניסיתי פעולות בסיסיות כמו הגברת ווליום וגם ביטול מסנן רעשים ,ולא עזר.

רעיונות יתקבלו בברכה.

בברכה

מוטי

פורסם

אני אייפוניסט מושבע אבל מחיטוטטים ובעיות קודמות באנדרואידים של מכרים\משפחה - תנסה אולי להיכנס להגדרות מצלמה ולוודא שיש לה אישור להשתמש ברמקול\מקרופון. בעיקר שבאנדרואיד מרשמלו יש צורך לאשר כל דבר כמו באייפון מבחינת אבטחה.

פורסם

מכשיר ששווה 70-80 דולר. כנראה שזו התמורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכשיר ששווה 70-80 דולר. כנראה שזו התמורה.

לא מסכים איתך אבל לא נכנס לוויכוח .

לפחות עד עתה לא התפוצצו לי סוללות :lol:

פורסם

אני לא זוכר איך נכנסים, אבל יש מן תפריט להגדרות מתקדמות באנדרואיד שם אפשר לשלוט למשל על רגישות חיישן האור, עוצמת ספיקר מקסימלית, GPS וכו'.

אני גם כמעט בטוח שם שיש הגדרות ספציפיות למיקרופון.

זה אמור להיות כניסה באמצעות כוכבית\סולמית בצירוף כמה ספרות.

אולי מישהו אחר יוכל לעזור.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

msuic4ever מתכוון למצב developer settings.

כנס להגדרות של הטלפון ולאודות, איפה שרשומה הגרסא של המכשיר תלחץ עליו 5 פעמים.

אם לא הבנת תריץ את המילים שרשמתי מקודם ביוטוב ותבין הכל, קח בחשבון שיפתח לך עוד תפריט הגדרות שממנו אתה יכול לדפוק את המכשיר אם תעשה משהו לא טוב.

• תוכן חדש...