Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, אני כבר מספר שבועות מוטרד מהמחשבה של איזה רכב לקנות ואני מאמין שפה אולי אני אוכל לקבל תשובות אז ההתלבטות היא ככה:

יונדאי ולוסטר טורבו 2013

או

פיזו' rcz 2012-3 בגירסת ה156 כס ולא את גרסת ה200 כס כי לא כלכך בתקציב שלי ומאוד קשה למצוא יש רק אחת ביד 2,

בכל מקרה מה שחשוב לי שיהיה ברכב ביצועים טובים אמינות ותחזוקה בסכום סביר ולא כמו של איזה במוו או אודי

וגם יהיה נחמד אם מישהו יודע להגיד כמה דלק כל אחד מהרכבים שותה ואשמח מאוד גם לקבל ביקורות מאנשים שיש או שהיה להם באופן אישי את אחד מהרכבים....תודה רבה לכולם!

פורסם

אין ספק שהיונדאי תהיה פשוטה יותר לתחזוקה.

אם הפיג'ו בכל זאת מדברת אליך, המנע ממנוע ה-156 כ"ס ובוודאי בגרסאותיו המוקדמות. הרץ חיפוש בעברית ואנגלית על מנוע THP 156.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מנוע 156 בעייתי מאוד. מומלץ להימנע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

הפיג'ו בגרסת ה 200 כ"ס זה בדיוק אותו מנוע כמו ב 156 כ"ס . לכן ניתן לקנות את הגרסה החלשה וללכת למעבדת שדרוגים בכל שלב ולשנות את התוכנה ואולי גם להוסיף כמה מדבקות יפות .

מה שמאפיין את הוולוסטר וה RCZ זה בעיקר מראה תחרותי ומעוצב. רכב שופוני לצעירים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...