Jump to content

Omere82

  • הודעות

    20
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Omere82

  1. תודה רבה על העזרה חברים! אשמח לעוד המלצות
  2. חברים מחכה רק להמלצה שלכם תודה
  3. שלום חברים יקרים, אני מעוניין לקנות מיצובישי ספורטבק אצבק 2010, מנוע 1.8 גיר ריציף, יד 2 הבעיה שהרכב שאני מעוניין לקנות נסע כבר 190,000 קילומטר, השאלה היא כזאת, 1.איך האמינות של הרכב ובעיקר של הגיר אחרי כלכך הרבה קילומטר, 2 איך הרכב מבחינת תחזוקה, ודלק, מעבר לזה אשמח בכללי לביקורות ממי שכבר יש ברשותו את הרכב, תודה רבה לכולם.
  4. מחפש כיסוי למשענת יד, לאאודיa1, שנת 2012 הזמנתי כבר 3 כיסויים מאיביי, ואף אחד לא מתאים, התקשרתי לכל מקום אפשרי, ואין לאף אחד לצערי, הבנתי שזה מחלה בגרמניות, (נשבר עם הזמן) ואני ממש אשמח, אם מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין את החלק, כי כבר התייאשתי, תודה רבה לכול העוזרים.
  5. חברים תודה רבה לכולכם עזרתם לי המון ואם יש עוד אנשים שהיה להם את הרכב אשמח לשמוע מהם ביקורות
  6. אז פשוט לבדוק ברשיון שכתוב CABB או CDHB ומה לגבי הגיר?
  7. תודה רבה אשמח לעוד תגובות
  8. שלום חברים יקרים. אני מעוניין לרכוש אאודי A4 שנת 2009 מנוע 1800 טורבו 160 כס ואחרי חיפוש מעמיק ברשת לא מצאתי כלכך מידע רלוונטי כמו אמינות, צריכת דלק, עלויות אחזקה,ועלויות אגרת רישוי, כמו כן הבנתי גם שיש כמה דגמים וכמה סוגים של גירים לרכב ושיש גיר שהוא פחות אמין אז אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור ולייעץ תודה מראש!
  9. חברים תודה רבה על כל העזרה ובמיוחד לאילן שהקדיש מזמנו כדי להסביר על הרכב ולסיכום אני קונה....תודה לכולכם
  10. אשמח לקצת עזרה בנושא חברים
  11. שלום חברים אני מעוניין לרכוש אלפא רומיאו גולייטה 2011 דגם distinctive שנת 2011 170כ''ס עם 110000קמ ידנית והייתי מעוניין לדעת לגבי עלויות אחזקה כגון טיפולים שוטפים טיימינג ברקסים וכו וגם לגבי אמינות הרכב כי שמעתי שההחזקה מאוד יקרה וזה הדבר היחיד שמפחיד אותי כרגע מלרכוש את הרכב ותודה לכל העוזרים
  12. שלום חברים אני מעוניין לרכוש אלפא רומיאו גולייטה 2011 דגם distinctive שנת 2011 170כ''ס עם 110000קמ ידנית והייתי מעוניין לדעת לגבי עלויות אחזקה כגון טיפולים שוטפים טיימינג ברקסים וכו וגם לגבי אמינות הרכב כי שמעתי שההחזקה מאוד יקרה וזה הדבר היחיד שמפחיד אותי כרגע מלרכוש את הרכב ותודה לכל העוזרים
  13. חברים תודה לכם על כל העזרה ואשמח אם תציעו לע רכבים אחרים שעולים על דרישותי ושוב תודה רבה לכם
  14. שלום חברים יקרים, אני כבר מספר שבועות מוטרד מהמחשבה של איזה רכב לקנות ואני מאמין שפה אולי אני אוכל לקבל תשובות אז ההתלבטות היא ככה: יונדאי ולוסטר טורבו 2013 או פיזו' rcz 2012-3 בגירסת ה156 כס ולא את גרסת ה200 כס כי לא כלכך בתקציב שלי ומאוד קשה למצוא יש רק אחת ביד 2, בכל מקרה מה שחשוב לי שיהיה ברכב ביצועים טובים אמינות ותחזוקה בסכום סביר ולא כמו של איזה במוו או אודי וגם יהיה נחמד אם מישהו יודע להגיד כמה דלק כל אחד מהרכבים שותה ואשמח מאוד גם לקבל ביקורות מאנשים שיש או שהיה להם באופן אישי את אחד מהרכבים....תודה רבה לכולם!
  15. שלום חברים. אני רוצה לקנות סיאט איביזה, 3דלתות, מנוע 1600 ספורט, והעיסקה היא כזאת, שנה: 11/2010 יד: 3 קילומטר:79000 גיר: ידני טסט: עד חודש 11 האוטו נראה ממש טוב יש לו את כל התוספות ודורש ,46000 אשמח לשמוע חוות דעת לגבי המחיר והרכב עצמו, מבחינה מכנית, עלויות וכו, תודה לכל העוזרים.
  16. ממש תודה על העזרה, אבל אני אשמח אם תוכל לומר לי לדעתך, אם בכל זאת כדי לי לקחת את השירוקו כי הרכב הזה שובר אותי, וכמה יעלה לי בשירוקו טיפולים שוטפים, טסט וכו תודה.
  17. כן אבל לא יהיה לי בעיות משמעותיות עם הרכב, בגלל שהוא עבר 60אלף קילומטר? וגם אשמח לדעת כמה עולה טיפולים, ואגב אתם חושבים שעדיף אולי ללכת על משהו אחר כמו לאון fr 2014?
  18. הקפצה
  19. שלום חברים. אז ככה אני מעוניין לקנות שירוקו שנת: 2012 דגם:1400 tsi ידני כ'ס:122 ומעוניין לדעת פרטים על הרכב כמו, מה העלויות אחזקה, אם אמין מבחינת מנוע וגיר האם חסכוני בדלק,ואיך השוק שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
×
×
  • תוכן חדש...