Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי חבר סטודנט למתמטיקה שנותן בזמנו הפנוי שיעורים פרטיים.

בחור אחד החליט לבוא אליו הביתה ולתת לו שיעורים פרטיים על סכום שסוכם מראש.

כעבור כמה שיעורים הבחור היה חייב לו סכום שנע בערך על 1000 ש"ח.

הבחור החליט שלא לענות לטלפונים יותר ועבר דירה.

להודעות בווצאפ הוא לא עונה, כנראה חסם את החבר.

יש לי את הפייסבוק שלו, מייל פרטי, מספר טלפון, מקום עבודה קודם (שסירב למסור פרטים).

הבחור חסר את הווצאפ של החבר, ככה שכרגע אין מספיק פרטים כדי לתבוע אותו בתביעות קטנות.

בזמנו היו ניסיונות לשלוח הודעות בפייסבוק בוווצאפ כדי לברר עם הכסף אבל לא היה מענה.

מה האפשרויות שעומדות בפניו עכשיו?

כדי להגיש תביעה יש צורך בכתובת מגורים או מקום עבודה (אין לא את זה ולא את זה).

אשמח לעזרה.

סופש נעים,

אביב.

פורסם

אפשר לנסות, אבל יהיה קשה מאוד להוכיח שהוא חייב לו כסף ויתר מזה, כמה בדיוק הוא חייב לו.

אם הוא עוד לא למד את הלקח, תמסור לו שתמיד יקח תשלום במקום בסוף השיעור (כך אני הייתי עושה כשהייתי מעביר שיעורים פרטיים, אפילו עם תלמידים ותיקים).

פורסם

חוץ מזה, תביעה כזו עלולה לחשוף אותו לשלטונות המס.

בדרך כל שיעורים פרטיים ניתנים "בשחור", אני מניח שאותו סטודנט אינו שונה משאר המורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לו הוכחות, כל השיחות שלו מוקלטות באופן אוטומטי והוא שמר אותן.

מעבר לזה שיש לו הוכחות כתובות בווצאפ.

הבחור כן מוציא קבלות לשם שינוי, אז משלטונות המס הוא לא דואג.

מה הוא יכול לעשות?

פורסם (נערך)

משטרה.

אולי אפילו יקבל מהם פרטים ויתבע בתביעות קטנות. זה יהיה הכי פשוט לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תלונה על מה? הונאה? מה צריך לקרות כדי שיביאו את הפרטים?

מניסיון עם תלונות שלא מעניינות אף אחד התיק נסגר בגלל חוסר עניין לציבור

פורסם

כשמתלוננים על פגע וברח המשטרה נותנת אופציה לטפל בנושא ו/או להעביר את הפרטים לאדם שרוצה לתבוע.

אני מאמין שבמקרה הזה היות ומדובר בנזק כלכלי, תוכל לבקש את הפרטים הרלוונטיים של האדם בכדי שתוכל לתבוע אותו בבית משפט. משם יתר סביר שתקבל את הכסף שלך כך או אחרת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עד סכום של 75,000 ש״ח יש אפשרות להגיע תביעה ישירות להוצאה לפועל, בתנאי שיש הוכחה לחוב, ראה כאן.

אני לא סגור על זה שווטסאפ ושיחות מוקלטות הן הוכחה קבילה, אבל שווה להתקשר לשם ולברר. כמו כן הייתי מברר אצלם מה עושים במקרה שאין לך כתובת של החייב. יכול להיות שהם מאתרים אותה בשבילך (דרך משרד הפנים למשל).

אופציה אחרת היא לשכור חוקר פרטי שישיג את הפרטים ולהוסיף את הסכום לתביעה. אבל כאן כמובן יש את הסיכון שבהשקעת סכום נוסף, לא בטוח שזה שווה את זה...

פורסם
עד סכום של 75,000 ש״ח יש אפשרות להגיע תביעה ישירות להוצאה לפועל, בתנאי שיש הוכחה לחוב, ראה כאן.

אני לא סגור על זה שווטסאפ ושיחות מוקלטות הן הוכחה קבילה, אבל שווה להתקשר לשם ולברר. כמו כן הייתי מברר אצלם מה עושים במקרה שאין לך כתובת של החייב. יכול להיות שהם מאתרים אותה בשבילך (דרך משרד הפנים למשל).

אופציה אחרת היא לשכור חוקר פרטי שישיג את הפרטים ולהוסיף את הסכום לתביעה. אבל כאן כמובן יש את הסיכון שבהשקעת סכום נוסף, לא בטוח שזה שווה את זה...

ההמלצה שלך לא שווה הפעם

האם קראת בכלל מתי אפשר להשתמש בכלי הזה?

מה תנאי הסף להיכלל בתהליך הזה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפני כתובת צריך מס' ת.ז.

1000 ש"ח? לא שווה את המאמץ, הטרחה ועלויות האיתור..

שכר לימוד של החבר שלא יספק להבא שירותים בהקפה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
ההמלצה שלך לא שווה הפעם

האם קראת בכלל מתי אפשר להשתמש בכלי הזה?

מה תנאי הסף להיכלל בתהליך הזה?

אכן קראתי ואני לא מבין למה המקרה של פות״ש לא נכלל בתנאי הסף, אשמח אם תאיר את תשומת ליבי. אם אתה מתכוון לכך שהראיה צריכה להיות בכתב - כתבתי שכדאי לברר בטלפון אם הודעות טקסט נחשבות.

הבעיה היחידה שאני רואה היא האגרות הגבוהות יחסית לסכום החוב, אבל זה כבר לשיקולו של פות״ש.

פורסם

נתחיל עם זה

[h=3]שליחת התראה לנתבע בדואר רשום[/h]

• זוכה המבקש לבצע תביעה על סכום קצוב חייב לשלוח לנתבע (החייב) התראה על כוונתו להגיש את התביעה לביצוע בהוצאה לפועל.
  • ההתראה תישלח לנתבע (החייב) בדואר רשום עם אישור מסירה בטרם יגיש את הבקשה ללשכת ההוצאה לפועל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...