Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, לא התכוונתי שההליך עצמו הוא פתרון לבעיה של חוסר בכתובת. התכוונתי לכך שבכל מקרה כדאי להשתמש באופציה הזו במקום ללכת לתביעות קטנות, אם ההוכחות שיש לפות״ש קבילות לצורך ההליך (ואת זה המלצתי לברר מולם). כמו כן כתבתי שכדאי לברר אם במקרה שאתה רוצה להגיש הליך כזה, אולי יש פתרונות שבהוצאה לפועל יכולים להציע כדי לעזור למצוא את הכתובת:

כמו כן הייתי מברר אצלם מה עושים במקרה שאין לך כתובת של החייב. יכול להיות שהם מאתרים אותה בשבילך (דרך משרד הפנים למשל).

פורסם

גם מבחינת המהות לא יקבלו אותו להליך הזה.

ההוצאה לפועל דורשת ממך לבוא עם כתובת מדוייקת + מספר ת.ז של החייב, כדי לפתוח תיק הוצל"פ רגיל, בהליך הזה מתווספת הדרישה כי תוכיח להם כי שלחת לחייב בדואר רשום את נוסח התביעה שתוגש אם החייב לא יגיב לדרישה שהומצאה לו.

ההליך הזה טוב לחברות הסללולאר וחברות הכבלים , יש הסכם חתום , לא משולם , יש חוב, יש פרטים של החייב

אודרוב תביעה בהליך הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהנחה ויש לך את פרטיו של החייב, למה עדיף להגיש תביעה קטנה ולא לשלוח נוסח תביעה בדואר רשום ואז להשתמש בהליך הזה? (בלי קשר למצבו של פות״ש, שבו חסרים לו הפרטים.) אני לא מתווכח, אלא באמת מתעניין.

פורסם

תביעה קטנה אין ייצוג של עורכי דין

בהליך שהבאת , מספיק שהצד השני מגיש התנגדות והופ אתה בבית משפט השלום ולא להתראות

יכול לערב עו"ד, קצב איטי,... והחשוב הוא שהתביעה מתבססת על מסמך בכתב והסכום הנתבע הוא קל לחישוב אריטמתי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

לא מאמין שאנשים כבר ממליצים ישר לוותר על הכסף. אמליץ לנסח מכתב רשמי ואם אפשרי חתום ע"י עורך דין שדורש את קבלת התשלום ואם לא יעבור תאלץ לעבור לתביעות קטנות, שלח עותק ​גם להורים שלו וכתוב שיש לך הוכחות כמובן, ותראה איך הכל מסתדר מהר מאוד

עריכה אחרונה על ידי esak
פורסם

כל הנושא הזה קצת הלך לאיבוד.

אין לי את הכתובת שלו, חוץ מזה יש לי הכל עליו.

ללא הכתובת העדכנית שלו אין לי אופציה לשלוח לו דואר רשום או מכתב חתום בעורך דין (לו או לאמא שלו) ואז חזרנו לנקודת ההתחלה.

המלצתי לחבר לבדוק את האופציה של הוצאה לפועל, אם יש לכם עוד רעינות איך להשיג את הכתובת אשמח לשמוע.

- ווצאפ, פייסבוק, כתובת קודמת, מספר טלפון, כתובת עבודה קודמת- הכל יש.

כתובת עדכנית אין וזה המחסום העיקרי.

פורסם (נערך)

אין צורך ,מה שאתה צריך זה תחליף המצאה

קרא את סעיף 19 ,רק לחברה בע"מ מותר להיות מיוצגת ע"י עו"ד בתביעות קטנות

כך שבמקרה הזה כאדם פרטי בית המשפט אחראי להוציא המצאה.

http://www.tviot-ktanot.co.il/Default.asp?sType=0&PageId=15753

נב- לא לשכוח לכלול בתביעה

הוצאות ועוגמת נפש ,הייתי אומר שתביעה של 2000 שח היא

בהחלט הגיונית בנסיבות העניין.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

^^^

הצחקת אותי

ככלל עליך לדאוג לספק לבית המשפט את פרטיו המלאים של הנתבע כולל כמובן כתובת מעודכנת.

אין בידיך, קיים ההליך שאותו ציינת תחליף המצאה.

נתקדם ונעתר בית המשפט לבקשתך ופרסם מודעה על לוח בית המשפט ( תקווה שלא יבקש לפרסם מודעה בעיתון כי היא תהיה על חשבונך )

ונתקדם צעד נוסף הנתבע לא הגיב וקיבלת פסק דין.

הללויה.

הצעד הבא הוצל"פ, גם ידרשו ממך כתובת מלאה עדכנית כדי להתחיל להפעיל את "מכבש" ההוצאה לפועל.

תחילה אזהרה לחייב , מבלי שהוא מקבל אותה לא פועלים בהוצל"פ.

גם בהוצל"פ קיים הליך של תחליף המצאה לאזהרה לחייב.

בינתיים פות"ש או חברו משלמים אגרות דמי פרסום בעיתון וכו' וכו'.

זה ההבדל בין תיאוריה למעשה.

בחוב קטן ( מבלי שאני מזלזל באגורה ) תביעה משפטית / הוצל"פ זה לזרוק כסף טוב בריצה אחרי הרוח אם החייב חמקן סדרתי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

- ווצאפ, פייסבוק, כתובת קודמת, מספר טלפון, כתובת עבודה קודמת- הכל יש.

תתקשר אליו, תציג את עצמך בתור שליח של דואר ושיש לך חבילה עבורו. תשאל באיזה שעה ובאיזו כתובת אפשר להביא אותה.

• תוכן חדש...