Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש המלצה לרכב אוטומטי חסכוני שיסע על בסיס יומיומים לירושלים בתקציב של עד 50 א

יעשה כ130 קמ ליום כ 30-35 בשנה.

חשבתי על דיזל מחסכוניים אבל פתוח להצעות.

מחפש צריכה אמיתית של 1 ל-16 ויותר טוב.

אולי אוקטביה סביב 2011 ?

חשבתי גם על פלואנס קצת הפחידו אותי לקנות יד שניה שלו.

איך מוודא שאני לא מקבל מונית או רכב שטחנו אותו ?

יש מכוני בדיקה מומלצים לדיזל ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי רועי171
פורסם

אם אתה נוסע עם עוד 1-2 אנשים, לא חייבים רכב משפחתי. סתם הצצתי בלוח יד 2 וראיתי הונדה ג'אז היברידית 2012 עם 63 אלף קילומטרים שמבקשים עליה 54 אלף שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היברדיות משומשות - זה לא יותר סיכון מבחינת מכוני בדיקה שפחות יודעים מה לבדוק ופחות מוסכים שמכירים לעומק את המערכות ?

פורסם

בטויוטה ניתן להרחיב אחריות למערכת היברידית עד 10 שנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם אחריות של טויוטה מכסה גם בלאי או רק תקלות?

בלאי = ירידת ביצועי הסוללה לאורך זמן.

פורסם

הנה תקנון: http://www.toyota.co.il/images/general/hybrid_health_check.pdf

מה מכסה תכנית הארכת השירות ההיברידית?

במקרה של כשל בסוללה ההיברידית, התכנית תכסה את החלפתה ללא

כל עלות מצידו של הלקוח

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פלואנס אוטומטית דיזל, בתקציב של כ 50 אלף שקלים, ראית כבר משהו בלוח יד 2? מה הקילומטראז' של רכב כזה?

אז אני חושב שהונדה היברידית עם 60-80 אלף קילומטרים זה פחות סיכון מאשר פלואנס דיזל עם 150 אלף קילומטרים. וכן, אפשר למצוא טויוטה פריוס במצב טוב בתקציב שלך ולהאריך אחריות לסוללה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שבוע טוב

שים לב טוב לגיר הרובוטי של הC3 (מזעזע בהעברת ההילוכים שלו),

ממליץ בחום על הפלואנס דיזל (אני מתניד באחת כזו), לגבי האחזקה שלי ליסינג כך שלא ודע אבל לא היו לי בעיות מיוחדות.

ההונדה אינדסיט גם מפתיע בצריכת דלק חסכונית בנסיעה עדינה והמחירון שלה נמוך יחסית להיברדיות.

פורסם
פלואנס אוטומטית דיזל, בתקציב של כ 50 אלף שקלים, ראית כבר משהו בלוח יד 2? מה הקילומטראז' של רכב כזה?

אז אני חושב שהונדה היברידית עם 60-80 אלף קילומטרים זה פחות סיכון מאשר פלואנס דיזל עם 150 אלף קילומטרים. וכן, אפשר למצוא טויוטה פריוס במצב טוב בתקציב שלך ולהאריך אחריות לסוללה.

מחיפוש הופיע מכונית אחת כזו בתקציב עד 50 א שקל (בכרמיאל) עם פחות מ-100000 שח

אז זה יהיה מכוניות סביב אותו קלילומטראז - ~130 אלף קילומטר נגיד.

הן גם יהיו פחות חסכוניות בנסיעות לירושלים מהדיזל ? כמעט לא תהיה לה נסיעה עירונית.

זה כל יום ר"ג הדסה עין כרם.

עיקר החיסכון של ההיברדית היא בפקק או בעיר לא? יש את הירידות הירושלמיות שיתרמו משהו אבל לא יודע אם מספיק. (אם מישהו על הקו עם היברדית הוא מוזמן לעדכן)

• תוכן חדש...