Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנור/מפזר חום לאמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מחמם את האמבטיה עם מפזר חום, אבל זה לא ממש מחמם בצורה מספקת. לי לא איכפת אבל יש תינוקת שמתקלחת שם אז זה בעייתי.

אני לא יודע אם עדיף מפזר חום יותר טוב או שאולי עדיף תנור. אני חושב שאולי תנור יעשו את העבודה יותר טוב אבל זו רק השערה. בכל מקרה זה לא משהו שאני הולך לתלות על הקיר אז זה יהיה נייד.

אני גם לא יכול לקנות משהו יקר, אז אם אתם יכולים להמליץ על תנור/מפזר חום שיחמם את האמבטיה בצורה יעילה ביחס עלות/תועלת משתלם, אודה לכם מאוד.

אני גר בקריות למקרה שתרצו להפנות אותי לכל מני חנויות במרכז. מחסני חשמל/הום סנטר וכאלה יהיה עדיף במידה וקיים שם

תודה

פורסם

מפזר חום פחות יעיל, כי הוא תלוי למעלה, והאויר החם עולה למעלה, ולכן אתה לא מרגיש את החימום כמעט.

עדיף תנור עם גוף חימום שנותן חום ישיר בהקרנה, משהו כזה (לא מניסיון אישי) :

https://www.homecenter.co.il/catalogue/product/7774

תכלס כולם אותו דבר מבחינת חימום, השאלה מי ישרוד יותר זמן, ואת זה קשה לדעת. לא בהכרח היקר ישרוד יותר.

במחיר של 80 ש"ח שווה לדעתי, ומגלם גם את הסיכון למקרה שתצטרך לקנות חדש תוך שנתיים שלוש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעבר ליעילות המפוקפקת, אין סכנה בטיחותית במפזר חום במקלחת?

עד עכשיו תמיד ראיתי שמחממים עם ספירלה...

פורסם

מנסיון עם הרבה חדרי אמבטיה והרבה חימומים תנורים של מולדת הכי טובים. באמבטיית ילדים יש רדיאטור 9 צלעות עם שעון שבת. חצי שעה ואחר כך עוד חצי שעה יש חום בחדר.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
מנסיון עם הרבה חדרי אמבטיה והרבה חימומים תנורים של מולדת הכי טובים. באמבטיית ילדים יש רדיאטור 9 צלעות עם שעון שבת. חצי שעה ואחר כך עוד חצי שעה יש חום בחדר.

ראיתי שיש להם גם מפזרי חום בעלות של 250 שח. MR2.. לא זול. השאלה האם איכותי ומחמם את האמבטיה בצורה טובה

פורסם
התכוונתי למפזר חום כשאמרו תנור. חד משמעי. הכי טוב, אמין ומאריך חיים שיש

האם הדגם הספציפי הזה חייב לתלות אותו? או שאפשר להניח אותו על הרצפה למשל או על מדף?

פורסם
מעבר ליעילות המפוקפקת, אין סכנה בטיחותית במפזר חום במקלחת?

עד עכשיו תמיד ראיתי שמחממים עם ספירלה...

מפזר חום ייעודי לתליה במקלחת. מוצר נפוץ ביותר. יש לי בבית כמה כאלה, וכן היה גם בדירות הקודמות.

היתרון של מפזר החום הוא פיזור אויר חם בכל החדר, בניגוד לספירלה שמחמם נקודתית את מה שנמצא מולו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...