Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מחשב עלות רכב+ משלוח + עמלת שיחרור מהמכס + מסים לפי טבלת המיסוי.

אין סיבה שלא תוכל להזמין, ישבתי פעם עם אדם שרכש מרצדס חדשה דרך האינטרנט..היה הזוי אבל הצליח לו..

בריאות לכולם!

פורסם

כדאי מאוד לברר עם מישהו מנוסה ולשבת עם עמיל מכס. דווקא הרכישה עצמה והשיגור לא צריכים להיות מאוד בעייתיים. אני קניתי בארה"ב דרך איביימוטורס והיה בסדר גמור (לתקופה ששהיתי שם, לא שלחתי ארצה), אף כי כמו תמיד בעסקת רכב רצוי שיהיה מישהו מקומי שילך להסתכל על הרכב. חברות שיגור יש הרבה והעלות לא בשמיים (כשביררתי היה משהו בסביבות 2500$ לסדאן).

מבחינת הייבוא ארצה ראשית אלא אם אתה תושב חוזר הרכב יכול להיות בן עד שנתיים (תושב חוזר זה 4). שנית, אם זה רכב שלא מיובא ארצה ממילא צריך איזה אישור ממשרד התחבורה. בארץ נדרשות התקנות שמתאימות לתקן ישראלי, אמנן זה בדרך כלל זניח להבנתי (פעם למשל דרשו רדיאטור מוגדל, היום אני לא יודע). וכמובן יש מס קניה ומע"מ ואם ארץ השיגור היא לא עם הסכם סחר חופשי עם ישראל (הסכמים יש עם ארה"ב, EU, תורכיה נדמה לי לא סגור, מקסיקו ועוד), אז גם מכס. תבין, היבואנים שכיסם קונה הרבה לוביסטים לא מעוניינים להקל על יבוא אישי. המסקנה בדרך כלל היא שכל זה משתלם להביא דגם שלא קיים כאן או דגם פרימיום שאפילו אחרי כל העלויות, בארץ אתה נשחט עליו לגמרי. אף על פי שבחור שאני מכיר שעובד בארה"ב בשיגור טוען שגם להביא טויוטה פריוס למשל בת 2-4 יכול לחסוך כ-40K ש"ח. אני יכול לחבר אותך אליו אם תרצה אבל אין לי שום מידע ממקור ראשון אם זה נכון.

אם תחליט ללכת על זה אז תשתף בבקשה, זה בהחלט מעניין.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מחיר הרכב תכפיל ב10, זה בערך מה שיצא לך.

תזכור, אפשר להכניס לארץ רק רכב עד שנתיים או רכב מעל 30.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא.

מחיר הרכב בדולרים כפול 10 זה בערך מחיר הרכב בארץ בשקלים.

30K דולרים יצא לך בארץ סביבות ה250-300K ש"ח,תלוי ברכב תלוי במיקום של הרכב ועוד הרבה פרמטרים,אבל זו אינדיקציה די טובה בדרך כלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הגזמת. לא אומר שזה משתלם, אבל דוגמא לרכב רגיל (לא אספנות או יוקרה): פריוס חדשה בארה"ב, נגיד 26K. מס 30% מופחת להיבריד, 8K$.

הובלה 2000.

עמילות מס, אגרות, תרומה לבית הכנסת המקומי, עוד 1.5.

יוצא $37.5 שהם 142.5 אש"ח לרכב שבסוכנות עולה 150 אש"ח (טויוטה נותנים עליו הנחה כלשני? מסופק). אא"כ שכחתי משהו, אולי הפחתה נוספת להיבריד?

המצב קצת שונה לרכב משומש כי ירידת הערך בארה"ב יותר תלולה. ניתן לרכוש רכב עד גיל שנתיים ותושב חוזר יכול עד גיל 4. פריוס בת 4 תעלה 14K והסה"כ יהיה 83 אש"ח לעומת מחירון 91 אש"ח.

זה לא מפתיע בהתחשב שהיבואן ואתה משלמים אותו מס קניה, אלא שתזכור שהיבואן הישראלי קונה לא רק במחיר סיטונאי אלא שיתכן שגם אינו מחוייב במס קנייה מקומי (8% ברוב המקומות) שמחיר קמעונאי של משומשת מגלם, ובאשר לחדשה לא יודע אם יש חבות או שיש פטור לרכב שנועד לייצוא.

אם יש "סיפורי קרבות" מהזמן האחרון יהיה מעניין ללמוד מבעלי ניסיון. אחר הכל כיום אנחנו קונים כמעט הכל באינטרנט.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

דווקא נתפסת על רכב היברידי?

תעשה חישוב של כל רכב אחר אספנות / סטנדרטי לא היברידי ותראה כמה יוצא לך, המחיר בebay בדולרים תכפיל ב10 זה בערך המחיר בשקלים בארץ.

אתה מוזמן גם להסתכל במחשבון ב ushops motors ולראות שזה לא רחוק מהחישוב שלי בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...