Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע כביסה מכונת הכביסה מדגם בוש WAQ24440BY הפסיקה לפתע ורשמה על הצג E17

הפעלתי את תוכנית Empty על מנת לרוקן את המים והמכונה רוקנה את המים ללא בעיה. הפעלתי את תוכנית הסחיטה והמכונה סחטה את הבגדים ללא בעיה. לאחר מכן רוקנתי אותה מבגדים וניסיתי להפעיל אותה על ריק. המים התמלאו בתוף והמכונה התחילה מחזור כביסה אך לאחר מספר דקות היא נעצרה ורשמה שוב E17 תוך כדי צפצוף.

לפי ההוראות לא ברורה לי המשמעות של E17 (בע״מ 9) מכיוון שאם אכן זו הייתה הבעיה המכונה לא הייתה מתמלאת דיי מהר (למען הסר ספק, הברז פתוח והצינור לא תקול

http://www.washingmachine-manual.com/manuals/bosch/Bosch_WAQ_24440.pdf

ניסיתי לנקות לפי הסרטון הזה אך לא מצאתי גופים זרים כלשהם

מה יכולה להיות הבעיה ? וכיצד ניתן לפתור אותה ?

תודה!

פורסם (נערך)

יש לי מכונת סימנס גם לי היה e17 .זה אומר שאין זרימת מים תפתח בצד איפה שהמשאבה ותנקה את הפילטר הוא פשוט סתום .חייבת להיות סתימה אולי בצינור הראשי שצינור המכונה מתחבר אולי יש שם אבקת כביסה שהתגבשה ולא מאפשרת זרימת מים

עריכה אחרונה על ידי קישו
  • תוכן חדש...