Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי ולצערם של רבים צביקה הלך לעולמו.

צביקה היה חבר פורום פה ועזר במשך שנים לכולם, לי אישית הוא גם ייעץ ועזר לא מעט! למרות שלצערי לא פגשתי אותו.

יהיה זכרו ברוך

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הגם שלא הכרתי אישית את המנוח, נא קבלו את תנחומי הכנים.

אין מחמאה גדולה מזו לאדם, שיקרא "אדם" - ולפי מה שהחברים אומרים היה מדובר באיש חביב ומאיר פנים לכולם.

מן השמיים תנוחמו.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

ההלוויה התקיימה ביום שלישי. המשפחה יושבת שבעה ברח' סבידור 13 ברמת-פולג נתניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בצער רב שמעתי השבוע את הידיעה על פטירתו של החבר הישר והמקצוען צביקה.

כמנהל הפורום אני יכול להעיד על מאות ואלפי חברי פורום שנעזרו בעצותיו בפורום (בעיקר בטכני ובאספנות) ומחוצה לו.

כבעלים לשעבר של מרצדס קרבורטור שכוונה תחת ידיו המיומנות אני יכול להעיד על מקצוען צנוע.

כחבר שפגש בו בארועים רבים אני יכול להעיד שייחסר לרבים. בלי קשר לקרבורטור.

יהי זכרו ברוך ותנחומים למשפחה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...