Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע לקוחות אבארט' והשקת ה124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזכותם, יש אור בקצה המינהר של סמל"ת.

גם אני יכול להעיד, הם באמת טובים בשירות וביחס, ויש להם רכבים מעניינים.

ובגלל זה, אבל אבל... חבל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו יודע למה משמש העיגול האדום על הגריל של ה124?

מכסה לנקודת עיגון לטבעת גרירה.

הוא אדום בשביל הפוזה. במכוניות מירוץ הנקודות האלה מובלטות כדי להקל על פינוי גויות מכוניות מהמסלול.

פורסם

יפה מאוד ומרשים מאוד.

בלי קשר, מבחינתי חשובה המילה שכתבת "פיתו", כי זה הרי מאוד מפתה להמשיך ולקבל כזה יחס. לכשעצמי הייתי מעדיף מחיר טוב יותר מראש ולא שיכללו בו X שנים של הופעות, מלונות, וכו', אבל זה רק אני...

נ.ב.

אז גם לאון עבר מצ'מפיון לסמלת? ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מכסה לנקודת עיגון לטבעת גרירה.

הוא אדום בשביל הפוזה. במכוניות מירוץ הנקודות האלה מובלטות כדי להקל על פינוי גויות מכוניות מהמסלול.

שים לב שבמזדה מיאטה זה לא הודגש, כי בכ"ז, לא מצפים לגרור אותה :-)

פורסם
יפה מאוד ומרשים מאוד.

בלי קשר, מבחינתי חשובה המילה שכתבת "פיתו", כי זה הרי מאוד מפתה להמשיך ולקבל כזה יחס. לכשעצמי הייתי מעדיף מחיר טוב יותר מראש ולא שיכללו בו X שנים של הופעות, מלונות, וכו', אבל זה רק אני...

נ.ב.

אז גם לאון עבר מצ'מפיון לסמלת? ;-)

איפה כתבתי פיתו? כתבתי פינוי גויות וזה אומר שאתה צריך משקפיים :)

ליאון בצ'מפיון? חשבתי שהוא בפרארי.

רגע רצינות, התקציב מגיע מתקציב פרסום. מי שהפסיד כאן זה משרד פרסום אלמוני שלא זכה בקמפיין פרסומי. אני ויתר הלקוחות הרווחנו טיול. ברור שככה או ככה אני משלם אותו בתור לקוח אבל באופציה שנבחרה אני לפחות נהנה.

פורסם
אז אחרי שלפני שנתיים שינעו אותנו ללילה בבראשית ולפני שנה ליערות הכרמל, הפעם בחרו לנו אתר קל"ב. מלון כרמים בקיבוץ קרית ענבים.

לפני כשבוע התכנסנו לנו, 110 אבארט'ים בחניון מיני ישראל, שם פיתו אותנו במיני מטעמים לקראת יציאה בשיירה מסודרת לכוון המלון.

בשלב מסוים, בהפתעה גמורה, הגיחה לה ה124 אבארט', נהוגה בידי ליאון טאובס להפגנת יכולת מרשימה עם הרבה עשן מהצמיגים האחוריים.

את הדרך למלון עשינו בשיירה פקוקה דרך הרי ירושלים.

במלון עצמו שוב גילינו את היצירתיות השופעת של מארגני האירוע עם מיני מטעמים ומתנות ממותגות עקרבים שחיכו לנו בלובי ובחדר.

אחרי ארוחת ערב טובה פגשנו ביצפאן, שהוכיח שגם בדיחות עתיקות על עדות ישראל יכולות עדיין להצחיק, הכל תלוי מי ואיך מספר אותן.

את המשך הערב בילינו במסיבת בריכה מלווה בהרבה אלכוהול ולצלילי תזמורת חביבה.

שוב הרגשנו כולנו כמו מלכים ליום אחד.

תודה וכל הכבוד ליבואן הזה שיודע לפנק ולשמר לקוחות כמו שאף יבואן בארץ לא יודע.

חלק קטן מהחויה עובר בתמונות, מקווה שתיהנו.

הדגשתי לך :-)

• תוכן חדש...