Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הילד שלי נזכר קצת באיחור שהוא מעוניין לראות משחקים, אבל הוא לא יודע אם יתמיד, כך שבכל מקרה אין מה לדבר על מנוי. ולשלם 300 ש"ח למשחק נשמע לי המון...

אם במקרה יש למישהו פה מנוי (2 כרטיסים) והוא לא הולך לאיזה משחק ביד-אליהו (אפשר גם בליגה הישראלית), אני אשמח לרכוש במחיר סמלי יחסית, כדי שהילד יחליט אם זה מוצא חן בעיניו ונראה אם הוא נהנה.

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

במשחקי ליגה רגילים, יש אפשרות לקנות כרטיס של "סבא/סבתא (אזרח ותיק) + נכד" ב-30₪.

בפועל אפשר להזמין כרטיס מהאתר של "לאן" ולהדפיס בבית.

מכוון שב-95% מהמקרים, אף אחד לא מסתכל על סוג הכרטיס, זה יכול להיות אחלה פתרון בשבילך כדי ללכת למשחק ניסיון.

בכל מקרה, אם אתה מעוניין שתהיה לו חוויה מעניינת בפעם הראשונה, ממליץ לך לקחת אותו למשחק יורוליג ולא למשחק ליגה. במשחקי ליגה רגילים בד"כ הקהל של מכבי ישן במהלך 90% מהמשחק.

אומנם אני לא אוהד מכבי, אבל אני מגיל קטן הולך באופן קבוע למשחקי כדורסל של קבוצה אחרת, ויודע מה קורה בליגה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לליגה, אם מדובר במשחק רגיל (לא הפועל י-ם או דרבי) אני מאמין שאצליח לארגן לך זוג כרטיסים במקום טוב ללא עלות.

רק תתזכר אותי בפרטי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...