Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 2013-2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך חוות דעת מקצועית על הרכב בכל הפרמטרים הבאים:

אמינות, נוחות, מנוע, גיר, צריכת דלק, שמירת ערך,מחיר טסט שנתי, עלות טיפולים.

חיפשתי שירשורים על הרכב פה בפורום ולא מצאתי.

מדובר על הונדה סיוויק גרסת האצ'בק מנוע 1.8,אוטומט.

ומה ההבדל בין הגרסאות?

תודה לעוזרים!

פורסם

נסעתי עליו די הרבה בקו פ"ת -ירושלים כנהג וכנוסע.

נוחות - לא טובה במיוחד. יש טובות יותר . במיוחד המושב האחורי לא מצטיין בנוחות.

דלק - לפי המחשב סביב 1 ל13 בתוואי הנ"ל

כוח - טוב בהחלט

פורסם

האם בתור נהג הרגשת שאתה סובל מאי תמיכה בגב בנסיעה? (שאלה חשובה)

נ.ב

ברור שחייב לעשות נסיעת מבחן בשביל לבדוק.

פורסם

יצא לי לנסות אחת מ2012 ואחת מ2015 (עברה מתיחת פנים קלה).

בכללי השיכוך טוב, אבל התנוחת ישיבה לא לטעמי, מרווחת יחסית , לא סובל את הדשבורד המוגזם שיש שם , איכות חומרים סבירה.

גיר איטי יחסית ומיושן (רק 5 יחסי העברה) ולא הרגשתי משהו מיוחד מבחינת כח.

הרכב מרגיש מאוד יציב , הרגיש לי גם כבד.

ב2012 ההיגוי הרגיש לי כבד מדיי וב2015 שיפרו את זה וזה מרגיש במשקל טוב.

פורסם
יצא לי לנסות אחת מ2012 ואחת מ2015 (עברה מתיחת פנים קלה).

בכללי השיכוך טוב, אבל התנוחת ישיבה לא לטעמי, מרווחת יחסית , לא סובל את הדשבורד המוגזם שיש שם , איכות חומרים סבירה.

גיר איטי יחסית ומיושן (רק 5 יחסי העברה) ולא הרגשתי משהו מיוחד מבחינת כח.

הרכב מרגיש מאוד יציב , הרגיש לי גם כבד.

ב2012 ההיגוי הרגיש לי כבד מדיי וב2015 שיפרו את זה וזה מרגיש במשקל טוב.

קודם כל תודה רבה על התגובה.

האם לדעתך יש הצדקה בכל זאת להביא 2015(עברה מתיחת פנים) או שאין שום הצדקה ולא משנה 2014-2013...

הפערים מורגשים?

פורסם

פערים מורגשים רק בהיגוי, לפחות זה ההבדל של מה שזכרתי.

אני אישית לא מתחבר לרכב בכלל.

תראה מה נעשה במתיחת פנים מעבר להיגוי.

פורסם

חוץ ממתיחת פנים, אין הבדל משמעותי, בגדול שני הרכבים זהים, אולי כדאי לך לרכוש פרטית מבציר 2013, את הדגם המפואר (עם חלון גג, קסנון, בקרת שיוט וכו....) היא תהיה יקרה יותר, אבל גם מאוד נסחרת לעתיד המכירה. היו המון בשוק הליסינג, תבדוק טוב טוב. שאתה לא נופל על חתול בשק

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
חוץ ממתיחת פנים, אין הבדל משמעותי, בגדול שני הרכבים זהים, אולי כדאי לך לרכוש פרטית מבציר 2013, את הדגם המפואר (עם חלון גג, קסנון, בקרת שיוט וכו....) היא תהיה יקרה יותר, אבל גם מאוד נסחרת לעתיד המכירה. היו המון בשוק הליסינג, תבדוק טוב טוב. שאתה לא נופל על חתול בשק

תודה רבה.

סליחה על הבורות, שאתה אומר "חתול בשק" בנושא, מה הכוונה?

פורסם

הכוונה שהדגם הנ"ל היה המון בשוק הליסינג (חברות ועסקים). נהגים שרוב הזמן לא שמרו על הרכב. לכן במידה ואתה לוקח רכב שהיה בליסינג/השכרה. קח את הרכב למכון בדיקה, אל תתיחס לבדיקה שיראו לך בחברות האלה.

בהצלחה

פורסם

אם לומר את האמת חבר יקר, אני תמיד נמנע מלרכוש רכב שהיה בליסינג והשכרה.

האם לדעתך יש הבדל ממשי בין מישהו שרכש רכב בחסרת ליסינג שהיה ליסינג פרטי לבין רכב ליסינג שהיה אצל חברות ועסקים?(יחס לרכב וכדומה...)

פורסם
אם לומר את האמת חבר יקר, אני תמיד נמנע מלרכוש רכב שהיה בליסינג והשכרה.

האם לדעתך יש הבדל ממשי בין מישהו שרכש רכב בחסרת ליסינג שהיה ליסינג פרטי לבין רכב ליסינג שהיה אצל חברות ועסקים?(יחס לרכב וכדומה...)

קודם כל לא רשמת מאיפה אתה מתכוון לרכוש.

וכן לרוב המחיר בחברות ליסינג/השכרה, יהיו נמוכים ומפתים. לכן הרבה אנשים רוכשים, בלי לדעת יותר מידי פרטים על הרכבים.

יש מלא פוסטים בפורום, על אנשים שנפלו בפח

פורסם
קודם כל לא רשמת מאיפה אתה מתכוון לרכוש.

וכן לרוב המחיר בחברות ליסינג/השכרה, יהיו נמוכים ומפתים. לכן הרבה אנשים רוכשים, בלי לדעת יותר מידי פרטים על הרכבים.

יש מלא פוסטים בפורום, על אנשים שנפלו בפח

מבן אדם פרטי או חדש מהחברה(סיכוי נמוך בגלל תקציב).

יוצא לי לקרוא המון על אותם אנשים שנפלו בפח וגם אני עבדתי בחברת ליסינג תקופה לא קצרה בשביל להבין במה מדובר.

לכן גם האופציות היחידות הם מב שרשמתי למעלה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את האשכול.

מצאתי כמה רכבי הונדה סיוויק 2013-2014 בכלמוביל טרייד אין.

מי שמכיר את החברה הזו יכול לתת לי המלצות לגביה? אמינות וכדומה.

פורסם

כל חברות הטרייד אין והסוחרים שייכים לאותה קטגוריה - כבדהו וחשדהו. אל תאמין לסוכני המכירות עם הבגדים המגוהצים ובטח שלא לתוצאות בדיקה שיראו לך. אם מצאת אצלם רכב עם נתונים מתאימים, קח אותו למכון בדיקה שאתה בוחר, עדיף רחוק מהמגרש, כדי למנוע נפילה על קומבינת סוחר-מכון בדיקה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...