Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלטים

NirLevi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום שיודע הכל,

מעוניין לרכוש בארץ 4 טאבלטים (שיקולי מס) עם מערכת אנדרואיד.

הטאבלטים ישמשו לאינטרנט, יו טיוב, קצת אופיס 365 ושטויות.

1. מה עדיף 7 אינטש או 10?

2. תקציב?

אזור 1,500 שקלקלים לטאבלט.

תודות!

פורסם

מניסיוני על כמה טאבלטים, lg אסוס וכאלו שלא נכנסים לתקציב - סמסונג טאב 10" וישאר לך עודף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני גם צריך לרכוש אחד, כנראה אלך דווקא על אייפד אייר 2 כדי להכיר קצת את העולם של אפל.

ב-KSP בקצת פחות מ-2500 ש"ח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מניסיוני על כמה טאבלטים, lg אסוס וכאלו שלא נכנסים לתקציב - סמסונג טאב 10" וישאר לך עודף

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אבדוק את הסמסונג, תודה!

אני גם צריך לרכוש אחד, כנראה אלך דווקא על אייפד אייר 2 כדי להכיר קצת את העולם של אפל.

ב-KSP בקצת פחות מ-2500 ש"ח.

יש לי את האייפד 3 רטינה. החלטנו לברוח מהעולם הסגור של אפל כמו מאש.

פורסם

העיה היא שהרבה פחות אפליקציות מותאמות לטאבלטים מאשר באייפד.

כל עוד אתה נצמד לתוכנות גדולות יהיה בסדר, אבל קצת ימינה שמאלה...

פשוט יש 2 אחוז מהמכשירים שהם טאבלטים באנדרואיד (לפי האתר של גוגל)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן. גוגל פחות או יותר ויתרו על תחום הטאבלטים באנדרואיד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ליוטיוב אינטרנט עדיף מסך 10 גדול יותר,יש בוואלה ניתן לקנות את האייפד איי הראשון באזור 1200 בערך,היתרון של אפל שיש לך עידכונים להמון זמן,סוללה מעולה אישית

לי יש אייפד 3 מכשיר בן 4 ועד השנה הזאת הוא עדיין קיבל עידכונים,באיזה מוצר אחר תמצא כזה דבר? מבחינת ביצועים אכן מורגש כבר קושי אך הסוללה עדיין מחזיקה מעולה!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...