Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן , הרכב הוא AUDI TT שנת יצור 2007 גיר DSG. מנוע 2.0T

הרכב מטופל והוחלפו בו הרבה חלקים , אם זה כל התושבות מנוע ותושבות גיר , ואם זה שמנים ושמן גיר פילטרים וכו' וכו'.. ואפילו לאחרונה החלפתי גם גלגל תנופה ושמתי קיט יניקת אוויר.

בטיפול האחרון שעשיתי והוחלפו כל הדברים (גלגל תנופה / תושבות גיר / כוסית דלק / פלאגים / כהלים (אדומים R8) וקיט יניקת אוויר ופילטר דלק

מאז שמתי לב לתגובה מוזרה מידי פעם של הרכב ואני יתאר אותה.

אני נוסע עם הרכב הכל רגיל נוסע חזק וטוב ללא שום בעיה.

לפעמים כשאני מוצא את עצמי במהירות 90-100 ולוחץ להאיץ (לא חזק) פתאום יש גמגום כזה (רואים שהסל"ד לא עולה הוא טיפה זז כמה מילימטרים למעלה למטה) ויש רעש כזה (כאילו הגלגלים מתפרפרים שחיקה של הגלגלים על הכביש) ואז אחרי שניה זה משתחרר והכל רגיל , זה לא קורה תמיד אבל קורה מידי פעם.

אתמול בנסיעה חזרה מקצרין לנתניה בנסיעה במהירות דיי גבוהה מנורת בדוק מנוע התחילה להבהב.

עצרתי בצד כיבתי את הרכב , הנעתי מחדש והנורה נכבתה.

כל זה התחיל לקרות מהטיפול האחרון שעשיתי , אני מניח שחלק אחד מהחלפים שהחלפתי תקול.

ההשערה שלי ישר מצביעה על הכהלים , אלו כהלים אדומים R8 שקניתי מאיביי , שהגיעו באריזה לבנה (ללא שום לוגו או כיתוב עליהם) הכהלים אמנם חדשים אך שנת יצורם הוא 2008.

יש סיכוי שהכהלים הן הבעיה ואחד מהם פגום ולפעמים גורם לגמגום הזה בגלל שאין הצתה ?

או אשמח לכיוונים מאיפה זה יכול לנבוע ! תודה !

פורסם

נראה שעשית בידוד תקלה די יפה, תחזיר לכהלים המקוריים של הרכב - או לפחות תואם ולא של R8 כי זה ממש לא אותו רכב ותנסה..

עדכן...

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תיקון קטן - לא מדובר בכהל אלא בסליל הצתה (Ignition Coil).

אמנם אין מילה כזאת בעברית, אבל יש שרושמים כוייל או קוייל אך זה לא נכון לרשום כהל או כוהל (כמו: אלכוהול) :-D

תיישם את המלצתו של ALONIM3 ותעדכן.

במידה והחלפת הסלילים לא תפתור את הבעיה, אז מומלץ לבצע סריקת תקלות עם תוכנה ייעודית כגון: VCDS.

יש לא מעט חברי פורום שישמחו לעזור לך.

• תוכן חדש...