Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לרכוש סופר מיני חדשה בתקציב עד 100K, כפי שמופיע בכותרת, עם גיר אוטומטי בלבד.

לאחר בדיקה שהוא ערך בעצמו, הוא צמצם את האפשרויות לפורד פיאסטה, סיאט איביזה ואופל קורסה.

לחבר אין דרישות מהרכב מעבר לעובדה שיסע (למעשה הייתי צריך לשכנע אותו בכלל ללכת ולשבת ברכבים לפני שהוא מחליט, לנסיעת מבחן הוא ממש לא מוכן עקב חוסר זמן).

הוא קיבל הרבה המלצות על האיביזה ומקריאה בפורום ראיתי שגם כאן ממליצים עליה, אבל אותו חבר יכול לקנות את הקורסה באותו מחיר (כ-85,000 ש"ח) דרך מבצע של חבר. הם גם מציעים לתת רכב מושכר עד שהרכב שהוזמן יגיע, מה שגורם לחבר לחשוב שאולי הם להוטים מדי להיפטר מהן (מה שנשמע לי מוזר אם צריך לחכות שהרכב יגיע מחו"ל, אולי נגמר להם המלאי והם לא רוצים שאנשים ימנעו מלהזמין בגלל ההמתנה הארוכה?).

והרי השאלות:

האם ההוזלה במחיר של הקורסה הופכת אותה לאופציה משתלמת יותר מאשר האיביזה?

יש סיבה לחשוש לרכוש את הקורסה?

האם יש סיבה בכלל לשקול את הפורד פיאסטה היקרה משמעותית?

האם יש דגמים נוספים ששווה לשקול?

תודה מראש!

"ai motoare capul doare"

פורסם

לפיאסטה יש תיבת הילוכים מאוד! בעייתית(רובוטית כמו הפוקוס הקודמת - שהופסק השיווק שלה בארץ עקב זאת) ולכן לא מומלצת בכלל.

הסיבה שמחכים לרכב באופל זה כי הם מוכרים רכבים מודל 2017 ולכן עד שיגיע 2017 אתה מקבל מהם רכב זמני.

לגבי האיביזה,

הDSG זה גיר שרגיש מאוד לנסיעה בפקקים ומאוד לא נעים בהן ואם זה אחוז גבוהה מהנסיעות שלו אני הייתי פחות ממליץ - לדעתי בנסיעות ארוכות המושב שלה מאוד לא נוח(לי הוא גרם לכאבי גב חמורים) אבל זה סובייקטיבי לגמרי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הקורסה דיי מיושנת מבחינת הינע, מדובר ביותר עדכון לדגם הקודם מאשר דגם חדש , וקורסה חדשה מבצבצת באופק הרחוק( יש תמונות ריגול כרגע).

פיאסטה עם הגיר הרובוטי הידוע לשמצה שנמצא בפוקוס טרום מתיחת הפנים , וגם תתחלף שנה הבאה, לא נראה לי.

האיביזה זריזה יותר ומאובזרת יותר וחסכונית יותר מהקורסה, כאשר המינוסים העיקריים שלה הם המרווח לנוסעים מאחור ונוחות נסיעה (הבסיס של המושב קשה מדיי לטעמי ולא נוח).

פורסם

לקורסה המחודשת תא נוסעים נאה והחומרים מרגישים אחלה בידיים אבל מעבר לזה היא לא מצעה הרבה, יחידת ההנעה דיי חלשה וגם גיר עם 6 הילוכים לא ממש עוזר לה.

לא כתבת באיזה רמת גימור מדובר אבל קיים דגם עם חבילת אבזור בטיחותי דיי מרשימה.

הפיאסטה דיי וותיקה וגם מרגישה, המנוע שלה רועש ולגיר שלה יש עבר מפוקפק. מצד שני היא נוחה ויש לה התנהגות כביש טובה.

גם האיביזה דגם דיי וותיק, תא הנוסעים מרגיש הרבה יותר טוב אחרי מתיחת הפנים האחרונה. גם לגיר שלה עבר לא מבריק אבל בגירסה הנוכחית הוא עובד כמעט מושלם למעט בתנאי זחילה בין 1 לשני שלפעמים מטלטלים מעט. נוחות הנסיעה לא מושלמת וגם בידוד הרעשים. מצד שני יחידת הכוח שלה היא הכי טובה מבין ה-3 שציינת, המחיר טוב, האבזור טוב גם בדגם הבסיסי והיא תהיה הכי חסכונית. אם יש שאלות ספציפיות לגביה אתה מוזמן, שלי חגגה שנה השבוע.

פביה מוצעת במבצע סוף שנה של סקודה עם מסירה בינואר ולדעתי היא שווה בדיקה. היא מרווחת מהאיביזה ובדגם הסטייל יש לה מערכת מולטימדיה חביבה וגם מערכת לבלימה עירונית. מצד שני יחידת הכוח שלה אמורה להיות מוחלפת בקרוב בזאת שקיימת באיביזה.

מאזדה 2 דיינמיק מתומחרת מעבר לתקציב אבל כדאי לבדוק אם מוצעת בהנחה. יש לה תא נוסעים מעוצב ואיכותי, גיר אוטומטי 6 הילוכים מאוד חלק ולדעתי גם עיצוב חיצוני חביב.

פיג'ו 208 גם צריכה להיות ברשימת הנבדקות. נאה מאוד, מוצעת בדגם מאובזר שישאיר עודף מהתקציב, מרווחת ובעלת מנוע טורבו עם גיר אוטומטי 6 הילוכים.

פורסם

אני חייב לציין שלי באיביזה אחרי מתיחת הפנים המושב היה נוח.

הייתי בודק גם את הפיגו 208,זריזה ונוחה

והבנתי שיש מבצע על הקליאו,בעיר פחות נוחה אך גם זריזה ומעוצבת מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...