Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון של חברים - דקות ספורות ודיי סמלי.

אני עשיתי לויזת עבודה שונה קצת (L1) כנ״ל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עשיתי לפני כמה שנים, לא זוכר משהו מיוחד (רק אל תשכח תלושי משכורת כהוכחה לכך שיש לך עבודה בארץ, אני לא ידעתי שצריך וכל מה שהיה לי זה כרטיס מועדון הטבות כהוכחה, הדבר היחידי שיצא לי מהכרטיס הזה :-P)

פורסם

למה צריך תלושי משכורת כהוכחה לכך שעבדתי בארץ ? אני כבר כשנה לא עובד בארץ. האם זה הכרחי ?

נ.ב: מרשימת המסמכים שהעו״ד אמרה שצריך להביא זה לא אחד מהם.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתה מתגורר בחו"ל? שנה?

מקטין את סיכוייך לקבל אשרה.

ויזה זו, זו ויזת עבודה. איזה מעביד מחכה לך שם ?

אלא אם תפנה לבנצי שיפנה לטראמפ שיסדר לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה אני ובת הזוג שלי מטיילים כבר כשנה וחצי בתאילנד. זה כחלק מה honey moon שלנו.

יש לי מעביד שמחכה בארה״ב וביצע את כל תהליך ה petition עבורי. קיבלנו כבר אישור על הויזה ורק צריך להגיע לראיון.

האם באמת קיים סיכוי לסירוב ? האם חובה להביא את תלושי המשכורת האחרונים ? הם מסתכלים על זה בכלל ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה משתנה מאדם לאדם לפי מספר פרמטרים (גיל, מקצוע וכו') - ככה שלא דין משוחרר צעיר מהצבא כעובד הייטק בן 35.

אם אני מבין נכון אז אתה מגיש את בקשת הוויזה מתאילנד ולא מישראל, להערכתי זה יגרור שאלות נוספות מצד המראיין בלי קשר.

.We apologise for the inconvenience

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבוי, טעיתי והטעיתי, הויזה שעשיתי הייתה ויזת תיירים רגילה (משום מה זכרתי שהיא נקראית H1B...),

אמנם עשיתי אותה במסגרת העבודה אבל היא זהה לויזת תיירים (מאפשרת לי לטוס כדי "לייעץ" אבל אסור לי לעבוד)

אם אתה עושה ויזת עבודה כמובן שאין צורך בתלושי משכורת, תלושי המשכורת מטרתם להראות שמחכה לך עבודה בארץ ושלא תישאר להשתקע ולעבוד בניגוד לחוק.

אם אתה מראש מגיע כדי לעבוד אז כמובן המקרה שונה...

פורסם

2 סעיפים עיקריים שהם מחפשים/פוסלים מתן ויזה:

1. אמת - צל של ספק הכי קטן שאתה מחרטט/מעלים פרטים/לא בטוח בעצמך/מתחמק מהשאלות - bye bye

2. מחפשים את אלו שמכל סיבה שהיא מתכוונים להשתמש רק בכיוון אחד של הכרטיס.

חשוב לתת להם כמה שיותר מידע וסימוכין בצורה הפשוטה ביותר שזו לא הכוונה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה מתגורר בחו"ל? שנה?

מקטין את סיכוייך לקבל אשרה.

ויזה זו, זו ויזת עבודה. איזה מעביד מחכה לך שם ?

אלא אם תפנה לבנצי שיפנה לטראמפ שיסדר לך

אתה מתכוון יפנה לטראמפ שיפנה לבנצי שיסדר לך

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חברה מדובר בויזת עבודה - H1B עבור מעסיק חדש בחו״ל , לא מדובר פה על B1/B2 שהיא ויזת תיירים.

אין פה שום קטע של להיות בחו״ל או לא , של תלושי שכר או שום דבר כזה. והכרטיס טיסה הוא מן הסתם חד כיווני - אבל לא קשור בכלל. הויזה הזו היא מה שנקרא Dual intent ואין בעיה לתכנן מעבר איתה.

הכרטיס טיסה מעניין את הסוכן הגירה בשדה תעופה , לא את הקונסול בשגרירות.

צריך להביא את הPetition letter , את האישור של הUSCIS , הסכם העסקה / מכתב מHR של החברה והתפסים של הויזה (פלוס מינוס אולי אני שוכח משהו קטן).

בכ״א - תתיעץ עם העורכי דין. אמורים לתת לך צ׳קליסט ומעטפה עם כל הדברים מהצד של המעסיק ושל הבקשה ואתה תצטרך כנראה למלא את התפסים של הויזה (שדיי סטנדרטים) + תמונות + אגרה (אם לא שולמה מראש - בL1 היא משולמת מראש , אני לא בטוח לגבי H1)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו תודה, זה מה שחשבתי.

העו״ד אכן נתנה רשימה. אני ממתין ל I-797 מקורי שלי שיגיע לעו״ד או למעסיק ואני יכול להתחיל לרוץ.

המון תודה על העזרה.

פורסם

בכיף.

הI797 אכן חייב להיות מקורי והוא מגיע בערך שבוע אחרי שהPetition מאושר לכתובת של העו״ד (עם עותק נוסף למשרדי החברה האמריקאית).

תשמור עליו טוב - אתה תצטרך אותו גם בשביל הכניסה לארה״ב - מכיוון שהויזה שלך תופסת רק עם I797 מאושר (כלומר כשאתה טס - אתה לוקח אותו איתך - גם לאחר המעבר).

אתה יכול אבל לדעתי כבר לקבוע תור לשגרירות כדי לקצר תהליכים.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...