Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הנושא יצא לא טוב (מידע וסכנות)

קצת תמונות אף פעם לא מזיקות (יש גם סרטון נחמד שאני מנסה להעלות)

https://youtu.be/lfFClRAJKaY

בקיצור סימנים לא משהו, הרבה קלאקים בירידות ממדרכות

חברים ניסו לעזור עם פרס הידראולי להחליף את התותבים (הגדול יצא אחרי שעה וקצת, הקטן התעקם ובדרך הרס את המשולש, כך שלא תמיד אפשר להחליף תותבים (בכל מקרה זוג משולשים טורקי עולה 520) ואנסה לתקן במוסך של חבר (לפחות יהיה אחריות על המשולשים) ואנסה לאמוד את הנזק למשולש טוב יותר ואעלה תמונות (הייתי חייב לברוח לעבודה)

אז דיי באסה, תודה לחברי הכנופיה (אסף ורון) על עזרה ודיאגנוסטיקה

חשוב לזכור חברים שמוסכים לא יקבלו עבודות עם חלקי פרונט שקניתם לבד, ניסיתי לברר ודחו אותי 3/3 מוסכים בתואנות של בטיחות וכיוצא בזה

וד"א זה רכב שעבר טסט בלי שום בעיה עם הגומיות הקרועות כבר לפחות שנתיים ולאחרונה לפני 2 חודשים (בלי טובות הנאה לאף אחד, לא שחלילה יש דברים כאלו בישראל)

ball joint edited.jpgoutter tie rod edited.jpgfront bushing edited.jpg

עריכה אחרונה על ידי toshigun
פורסם

חבר, עברתי טסט חופשי עם גומיות כביכול קרועות כמו שלך, אני לא אשכח שאפילו אז החרט אמר שהם בסדר למרות שהם היו קצת קרועות כביכול,

מאז הבנתי שלא כל מה שקרוע הוא בהחלט נורא וצריך לדעת לאבחן את זה נכון, שלא נדבר שלא היו חופשים ולא רעשים ולא נעליים.

מה שכן , מאז שהחלפתי רק תותבים לתוצרת טורקיה בהחלט יש רעשים עד היום.

בקיצור, בוקסות משולש זה חלק בטיחותי מאוד אבל כדאי שתאמץ מישהו שיודע לאבחן כמו שצריך.

פורסם

לא רוצה להשמע לא טוב אבל כנראה שלא ידעו לעבוד עם הפרס. אין מציאות שהבוקסה לא יוצאת עם פרס. ואם הרסו גם תמשלולש אז הדברים מקבלים חיזוק

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם

הוא עבד על זה שעה וקצת מולי

התותב פשוט סירב לצאת

הפרס הגיע למקסימום לחץ שלו וכלום (התותב ישב שם וצחק לו בפנים)

מה שכן הוא הרס כשעבד על התותב השני שהוא ממש בעייתי במשולש וכנראה לא היה צריך להחליף אותו

אפילו הונדה ממליצים להחליף רק את הגדול ואני התעקשתי להיות קפדן והשגתי תותב מתאים

לא רוצה להשמע לא טוב אבל כנראה שלא ידעו לעבוד עם הפרס. אין מציאות שהבוקסה לא יוצאת עם פרס. ואם הרסו גם תמשלולש אז הדברים מקבלים חיזוק

פורסם

נשמע לי מוזר מאד... או שיש לו פרס צעצוע או שהפרס לא תקין. פרס טוב בלחץ מאקסימלי זה לא צחוק. או שלא עבדו איתו נכון שוב כנ"ל

פורסם

בסירטון זה תפוח הגה, איך הוא קשור לכל מה שרשמת לא כל כך הבנתי.

פרס רציני מוציא בקלות את הבוקסות.

כשהגומיות קרועות הגריז יוצא, מכאן נובע שהתפוחים כבר לא בשיא כוחם ואז מתחילים רעשים וחופשים.

לא זוכר מתי ראיתי רכב שנכשל בטסט על זה אלא אם הבוקסות באמת במצב גרוע מאוד, בצבא פוסלים גם כשיש את הקרע הכי קטן ושבקושי נראה לעין.

פורסם

ייתכן והפרס לא הגיע למספיק לחץ כדי לדחוף אחוצה את התותב וזה אחץ הסיבות למה אני לא מיתעסק בפרסים ופשוט מוריד את המשולש והולך איתו לחרט שלי וב 50 שח הוא שולף את הבוקסה הישנה ומרכיב חדשה. הרבה פעמים צריך עם איזמל לתת דפיקה בהיקף המתכתי של הבוקסה על מנת שיווצר בה כיפוף והלחץ שלה מההדבקה למשולש יירד ואז היא תצא בקלות יותר!

לגבי התפוח משולש שהגומייה בו קרועה אז בדרך כלל לא מכשילים על זה בטסט עברתי המון פעמים ככה ואם אתה רוצה גם ניתן לקנות גומייה כזו בניפרד שעולה 5 שח ולהלביש במקום הקרועה!

פורסם

כאשר קראתי - חשבתי על להיזהר מסכנות בעבודה עם פרס הלחץ.

גם במקומות מסודרים נתקלים בקשיים בעבודה - ולכן כמו שמאור כתב.

הניסיון עוזר - הבעיה שלנו כחובבי רכבים, עד שלמדנו לפתור בעיה.

בפעם הבאה נתקל בה, בעוד 5-10 שנים.

לכן בעבודות קצת מורכבות, כגון טיימינג במנוע שלא עשינו בעבר.

כדאי להתייעץ לפניי ולעבוד עם אדם בעל-ניסיון - או לגשת למוסך אמין.

בכל מצב, יפה על הניסיון וההתמודדות, ותמיד להקפיד על הבטיחות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא, קיימים רק תחתונים

במשולשים אצלי פשוט לא היה צריך להחליף בוקסות אחוריות (קטנות) פשוט לא מוכרים אותם מקורי אבל הצלחתי להשיג מחו"ל וזה מה שהרס את המשולשים (לפי היצרן מחליפים רק גדולות ורק פעם אחת לכל משולש)

קימים אצלך משולשים עליוניים כמו בסיוויק של שנות ה 90?
  • תוכן חדש...