Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מעניין, תודה

לא יודע, למרות שאינני עוסק בספורט, מדאיג אותי הסיכוי לשבר.

לא קשה לנתץ. צריך גם להתאים את המשקפיים לתדירות שבירת המסכים בפלאפונים - אני מכיר כאלה שנורא נהנים לפרנס יצרני מסכים ומגנים... אצלי מעולם לא נסדק או נשרט פלאפון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתור חבר חדש במועדון, טוב לשמוע על כל שיטות הניקוי שהועלו. יש לי שאלה אם כבר אנחנו בנושא:

אני זקוק למשקפיים בעיקר כשהעיניים עייפות אחרי יום לימודים (משתמש גם בהרצאות) או עבודה ממושכת מול מסך.

המספרים הם מינוס 1 בשתי העיניים וצילינדר קטן באחת מהן.

כשאין בהם צורך, אני לא יודע איפה לשים אותן. לא תמיד אני עם תיק, ולהסתובב עם הנרתיק שלהן זה מעט מציק. מה אתם עושים?

מפחד להתרגל ולהרכיב אותן בקביעות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...