Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להוציא רשיון על משאית. הבנתי שבתחילה מוציאים רשיון עד 12 טון. בכתבה שקראתי על נהגים, בהתחלה משמשים כעוזר נהג במשאיות קטנות אלו- פורקים ומעמיסים סחורה.

אני כמובן רוצה להיות נהג אחרי הרשיון ולא סבל. במיוחד שלהיות נהג משאית זו דרך עבורי לחסוך כסף למשהו אחר- ואחרי שנה אני עשוי להתפטר כדי לרדוף חלומות אחרים.

האם יש דרך להתקדם ברשיונות המשאית תוך כדי שאני באמת נהג על ההגה, ולא עוזר נהג שמשמש כסבל?

פורסם

כן, להוציא רישיון נהיגה למשאית.

עוזר נהג זה מישהו שנוסע עם הנהג ופורק/מעמיס סחורה (ד"א, לא בהכרח עבודה יותר קשה ממישהו שנמצא 11 שעות ביום על ההגה). לא צריך רישיון נהיגה בשביל זה. מקסימום נשימה, דופק, ורגליים וידיים שעובדות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממה שהבנתי עוזר נהג בהרבה מקומות גם חייב ברשיון נהיגה על משאית, כלומר אני חושש שיצא מצב שאוציא רשיון ובגלל שאני חדש אעבוד כסבל בשנה הראשונה. האם אני יכול להיות רגוע שלא כך המצב?

בנוסף, האם אהיה לבד במשאית כך שאוכל לשמוע את המוזיקה הגרמנית שאני אוהב ולא מזרחית? או שמא במשאיות עד 12 טון תמיד יתלוו אלי אנשים?

פורסם

אין לך דרך אחרת לעשות כסף, מלבד נהיגה על משאית? מקצוע לא משתלם בכלל.

בכל אופן, רוב מקומות העבודה הן ללא סבלים, כך שאתה תהיה לבד במשאית.

פורסם

תודה על התגובות.

אני מנסה להגשים חלום ילדות (בצעירותי משך שנים הייתי משחק בסימולטורי משאיות) ועל הדרך לחסוך לחלום גדול יותר. כמובן שאם אראה אחרי שנה שהעבודה הזו קשה מדי אפרוש ואחפש משהו אחר.

פורסם

האם הסימולטור שלך התקיים במדינת ישראל?

כי אם לא...אני מנחש שאתה תקבל חוויה שונה לגמרי ממה שקיבלת מהסימולטור שלך.

פורסם (נערך)

יש משרות של נהג משאית עד 12 טון בחברות הבלדרות השונות (UPS וכו') ושם הנהג עובד לבד. חלק מהעבודה זה העמסה אבל אף אחד לא מצפה שתעמיס או תפרוק משאית שלמה בעצמך.

עריכה: אני רואה ששאלת על זה בעבר. האם גיבשת כיוון?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?575801-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%94%D7%92-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%95-quot-%D7%9C

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם (נערך)

שאלה חשובה נוספת- האם את רשיון הנהיגה על משאית שאוציא יהיה אפשר להמיר לרשיון בינלאומי ולעבוד איתו באירופה?

עדכון- בדקתי באתר יורדים מהארץ והרשיון הישראלי תקף עד חצי שנה מחוץ לישראל- זו גם התקופה שבה מותר למישהו שאיננו אזרח גרמני לחיות ולעבוד שם, כך שהכל בסדר.

עריכה אחרונה על ידי hochdorf
פורסם

תעשה טובה לעצמך . זה לא עבודה שאפשר להתפרנס ממנה בכבוד. השכר נמוך ומבוסס פרמיות שזה אומר שכדי לעשות עוד כמה גרושים אתה צריך לנהוג כמו משוגע בכביש. אתה גם נתון לחסדיהם של שביתות הנמלים ומעסיקים שחוקי העבודה זה מהם והלאה. לך תלמד!

פורסם
שלום,

רציתי להוציא רשיון על משאית. הבנתי שבתחילה מוציאים רשיון עד 12 טון. בכתבה שקראתי על נהגים, בהתחלה משמשים כעוזר נהג במשאיות קטנות אלו- פורקים ומעמיסים סחורה.

אני כמובן רוצה להיות נהג אחרי הרשיון ולא סבל. במיוחד שלהיות נהג משאית זו דרך עבורי לחסוך כסף למשהו אחר- ואחרי שנה אני עשוי להתפטר כדי לרדוף חלומות אחרים.

האם יש דרך להתקדם ברשיונות המשאית תוך כדי שאני באמת נהג על ההגה, ולא עוזר נהג שמשמש כסבל?

בתור נהג לשעבר אענה לך כך: אין סיכוי.

המשאית שלך מועמסת כל בוקר (או לילה) בסחורה ואתה מתחיל את העבודה ב-6-7 בבוקר, יש חברות שמתי שסיימת את החלוקה אתה חוזר עם המשאית והולך הביתה ויש כאלה שאתה חוזר עם המשאית, מעמיס מחדש ויוצא לעוד סיבוב.

ולא לדבר על משטחים שמתפרקים ולבצע החזרות של מוצרים, ולסדר במחסן לאחר מכן, טפסים...

הרבה מן החברות מחזיקות נהג, אותך, ואתה עושה הכל ואם יש קו שהוא ממש ממש ממש ממש קשה (לפרוק 5 משטחים ולהעלות אותם לקומה 3 בלי מעלית) אז יביאו לך עוזר וזה חד פעמי.

יש חברות אחרות, כמו קוקה קולה למשל, שבה יש עוזר נהג וזה כי הנהג מתעסק עם כספים ומשמש גם כסוכן מכירות, מדפיס קבלות, חשבוניות וכו' אבל עדיין הוא פורק סחורה.

במידה ואתה מעוניין לעבוד עבודות סבלות "קלות", אזי זה עבודה על פרייבטים\טנדרים, אלו עבודות של משקלים קטנים יותר ממשטח, אבל הכמות גדולה יותר.

וגם אז אתה נמצא תחת לחץ של גדול של זמן, כי המשכורת שלך עובדת על בונוסים של חבילות, כמה שיותר...יותר כסף...

ולא לשכוח שיש חברות שבה החברה סופגת את הדוחות חנייה, ויש חברות שבה אתה משלם את הדוחות חנייה והם ה-ר-ב-ה דוחות.

בקיצור...אם אתה רוצה לעבוד על משאית ולא לעשות עבודות סבלות, ב-12 טון, זה לא קיים.

אם אתה רוצה לעבוד על משאית ולא לעשות עבודות סבלות, אז זה רק בסמיטריילר וזה לוקח זמן.

רוצה לעבוד קל ולעשות הרבה כסף?, לא מכיר משהו אחר מאשר לקרוע את התחת.

ד"א, אל תשכח.

א. מרזים מהר בעבודה הזו.

ב. אתה מקבל מכון כושר ומשלמים לך עליו ותקבל כתפיים יפות.

ג. רוב המשאיות דפוקות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
יש משרות של נהג משאית עד 12 טון בחברות הבלדרות השונות (UPS וכו') ושם הנהג עובד לבד. חלק מהעבודה זה העמסה אבל אף אחד לא מצפה שתעמיס או תפרוק משאית שלמה בעצמך.

לא מזלזל בידע שלך או בניסיון, אבל לא יודע מהיכן אתה מגיע.

בתור נהג, מצפים ממך לפרוק ולהעמיס משאית, לבד.

אם יש מישהו לידך עם מלגזה ואתה מתחנן אליו, זכית בפיס.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

בחברה שעבדתי בה בעבר (ולא הייתי נהג משאית) הנהגים היו מובילים במשאיות שלהם משטחים עטופים בשרינק. מלגזה העמיסה וגם פרקה אותם.

יש הרבה מקומות עבודה, צריך לדעת למצוא את המקומות הטובים.

פורסם

אתה יכול להוציא רישיון וללכת להיות נהג של מובילית בחברה כמו "שגריר" . עבודה במשמרות אבל מקפידים על חוקי עבודה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...