Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי עידן,

אחלה יוזמה של חברך, כמה לוטס (ומה המילה העיברית אם מישהו יודע אשמח) היו בסה"כ?

ברשותך כמה שאלות:

האם ה-911 היא אחת מכ-1000 דגמי RS של שנת 73? ואם כן אשמח לדעת בכמה נמכרה, במידה ועמדה ברסרב.

כמו כן איזה תוצאה השיגה ה-190SL שכן היא בעלת הגה ימני שזהו יתרון מצד אחד בשוק הבריטי, אך הפאונד חלש כרגע מצד שני.

מעניין

אגב הבנים שלך חמודים ברמה, וכשהקטן מחייך, הוא נראה מקומי - אתה בטוח שאין גנים מהמזרח הרחוק במשפחה? :)

Lot-פריט

הRS לא חלק מהמכירה היא חלק מהתצוגה של חברת דיטיילינג. ניחוש שלי שזו רפליקה, אף אחד לא משחזר RS ולא טורח לבדוק את קוד הצבע הנכון לג'אנטים ופסי העיטור, בנוסף רמת הרכבים מסביב אינה תואמת.

האחרונה שנמכרה (מאי) השיגה מחיר של 610,000 יורו והבאה מוצעת בינואר 2017, מוערכת ב600K-800K יורו.

תוצאות לגבי הSL תהיינה בקרוב, הגה ימני הוא בדר"כ חיסרון.

פורסם

הקוסוורת' אוי הקוסוורת'

והאם הקוברה היא של שלבי או הייצור מחדש של סופרספורטס?

פשוט מדהים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
קצת התייחסות לשאלות שעלו:

3. כמה רכבים נמכרו וסדרי גודל של מחירים- אני מניח שאם אשאל אוכל לקבל מידע אבל אישית אני נמנע משאלות מסוג זה.

אני כן יכול לומר שהמכירה הראשונה היתה מוצלחת הרבה יותר ובוצעו בה יותר עסקאות מאשר בזו שהתקיימה שלשום.

סליחה על הבורות , אבל למיטב ידיעתי , מכירה פומבית זה שעומד כרוז וכורז מחירים , ואז אומר נמכר ב XX$ למספר YYY ? לא ?

למה צריך לשאול ?

או שזאת מכירה מסוג אחר ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
סליחה על הבורות , אבל למיטב ידיעתי , מכירה פומבית זה שעומד כרוז וכורז מחירים , ואז אומר נמכר ב XX$ למספר YYY ? לא ?

למה צריך לשאול ?

או שזאת מכירה מסוג אחר ?

יש כל מיני סוגים של מכירות פומביות, זה רק סוג אחד. יש silent auctions שבהן כל אחד מעביר מחיר ובסוף מכריזים על זוכה (לא תמיד נוקבים בסכום) - יתכן שזה המקרה כאן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

למה צריך לשאול ?

או שזאת מכירה מסוג אחר ?

אכן, כך התנהלה המכירה.

עקב אילוצים לא נכחתי במכירה עצמה ולכן אין לי מידע לגבי המחירים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...