Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2008, בעיה ידועה שהציפוי של הבקליות נשרפות ואז נשארים עם אורות דרך וברקס לבנים.

יש אפשרות להחליף פשוט למנורה אדומה? ואז הציפוי האדום לא מעניין.

מישהו מכיר? ניסה?

לא מצאתי בחיפוש כלום בנושא..

פורסם

P21/5W או W21/5W תלוי אם מדובר בנורה שמשותפת לברקס או לא

בכל אופן לא הייתי הולך על הנורה הזאת...

תראה את זאת זה P21/5W או את זאת

אם מדובר בT20 או W21/5W אז תראה את זאת או זאת.

אני אישית משתמש בזאת ללא עדשה מהמוכר הזה כבר מעל לחצי שנה ובלי עין הרע הכל עדיין תקין

חוגלי, אני עם מזדה מ2010 מערבב חופשי עם קאנבס ולא, לא נדלקת לי שום נורה, הנושא הזה רגיש אצל גרמניות עד כמה שאני יודע

פורסם

אני לא חושב שיש לי נורית חיווי כזו. אבל אולי אני טועה.

הנורה משותפת לברקס, ז"א מנורה אחת לשתי פעולות.

אני צריך P21 או W21?

ומזה T20?

תודה!

פורסם
קח בחשבון - נורות לד מסויימות, יכולות להדליק נורית חיווי של "נורה שרופה" בלוח שעונים ברכב (עקב התנגדות שונה מזו של נורה רגילה).

הצחקת את מהנדסי מאזדה.

ב2008 אין נורה כזו בלו"ש.

בפורומים בחו"ל כולם עושים את מה ששוקל פות"ש.

גם כשהפלסטיק עוד לא ניתך. לד לא מתחמם, ולא מתיך את הפלסטיק מראש. ואז אפשר גם לד לבן.

פותש- T20 זו המידה, והיא אכן נכונה לנו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון...

אחרי התשובות שקיבלתי בפוסט הזמנתי את הנורה הזו:

http://www.ebay.com/itm/2X-Red-T20-7443-7440-18-5630-1-Cree-Q5-LED-car-Blub-Turn-Sig-Light-12V-G028-/391041052799?hash=item5b0bdcf07f:g:3uMAAOSwPgxVOKf~

היא לא הייתה טובה מכיוון שהיא נדלקה רק באור ברקס.

עכשיו לקראת הטסט ניסיתי גם את זו:

http://www.ebay.com/itm/2X-Red-7443-7440-15-SMD-2835-LED-car-Light-Brake-Reverse-Bulb-AC-DC-12-24V-G027-/311273635290?hash=item48795abdda:g:WD4AAOSwMgdX1MJ7

הבעיה עכשיו שהאורות הפוכים, ז"א כשאני לוחץ ברקס האור החלש נדלק וכשאני מדליק אורות האור החזק נדלק.

כשאני נוסע עם אורות לא רואים כשאני לוחץ ברקס.

מישהו מכיר את הנושא? אפשר לעשות משהו?

האופציה שלי כרגע היא להחליף את הבקליות במאות שקלים כדי לעבור טסט, וכמובן שהבעיה תחזור על עצמה.

מישהו מוכר נורות כאלה בארץ?

• תוכן חדש...