Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עוד משהו שרציתי לשאול: אני פוסל שני רכבים שאני די רוצה, סקודה ראפיד/סיאט טולדו בגלל עניין הגיר. יש חשש אמיתי או שהכל סיפורי סבתא?

אני מחחזיק ראפיד 1.4 אלגנס 2015 כבר שנתיים כמעט,

ואני מודה שזה הרכב הכי מהנה נוח וחזק שהיה לי

והיו המון.

היתה בעיה בגיר בשנתונים קודמים כנראה בשל אי התאמה לאקלים

החם בארץ,אותה תקופה ניתנה 5 שנות אחריות נוספות על התיבה.

לעניות דעתי הבעיה שייכת לעבר אבל המתחרים חוגגים ועושים מטעמים.

כל מיקרה כנראה שאחליף לאוקטביה,יש רק שנתיים אחריות אבל הבנתי שאם

תטפל אצלהם ולא תעבור 100K יהיה לך עוד אחריות (גוד וויל) של שנתיים נוספות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אם ב2013 עדיין היו תקלות. אני ביום יום מתנייד עם חבר בלאון FR חדשה,חוץ מרעידות פה ושם הגיר הוא פאר היצירה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין לי אף אחד מהדגמים שציינת אבל מצד אחד יש לי קיה שאני מאושר ממנה ומצד שני אני קורא המון כתבות רכב והקיה סיד מקבלת המון שבחים בכל מקום שבדקו אותה אז נשמע לי שהקיה סיד היא בחירה נכונה

פורסם

למה לא קורולה?

אם מותחים קצת את התקציב, יש את 2013, שהיא חזקה וחסכונית יותר, אבל גם הצורה הקודמת, שכן תיכנס לתקציב, סבבה.

אני עם זאת שלי עושה כל יום קו חדרה-כפר סבא. אומנם לא עליות, אבל פקקים. למרות שפעם אחת נסעתי לירכא, וגם היה סבבה, לא הרגשתי בחוסר סחיבה או משהו.

אני חושב שה1ZR של טויוטה זה המנוע הכי חזק בקטגוריית 1.6 אטמוספרי (מבין מנועים שאפשר לחיות איתם ביום יום, לא מנועי מירוצים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קיה סיד רכב מצויין לדעתי ומוצלח יותר מהפורטה.

לגבי הפריוס, לשני חברים הלכה הסוללה אחרי שנגמרה האחריות והנזק הסתכם ב10,000 שח. לא נעים.

פורסם
למה לא קורולה?

אם מותחים קצת את התקציב, יש את 2013, שהיא חזקה וחסכונית יותר, אבל גם הצורה הקודמת, שכן תיכנס לתקציב, סבבה.

את הצורה החדשה אי אפשר לקנות בתקציב הזה.

אני חושב שה1ZR של טויוטה זה המנוע הכי חזק בקטגוריית 1.6 אטמוספרי (מבין מנועים שאפשר לחיות איתם ביום יום, לא מנועי מירוצים).

+1 מסכים.

פורסם

לא אמרתי שאפשר (המחירים מתחילים ב70 אלף ליוצאות ליסינג עם 120+ אק"מ).

אבל אם להתאמץ עוד קצת ולמתוח את התקציב, אז אפשר.

אבל גם הצורה הקודמת סבבה.

אני אומר צורה, כי זה אותו מנוע (עם מערכת תזמון שסתומים שונה) ואותה פלטפורמה. השוני הוא בעיקר בעיצוב, גיר אוטומטי (רציף לעומת פלנטרי), ואיבזור יותר עשיר בגירסת SUN הבסיסית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קיה סיד רכב מצויין לדעתי ומוצלח יותר מהפורטה.

לגבי הפריוס, לשני חברים הלכה הסוללה אחרי שנגמרה האחריות והנזק הסתכם ב10,000 שח. לא נעים.

סלח לי אתה נשמע לא אמין. האחריות ניתנת ל 10 שנים (מתוכן חלק בתשלום), הפריוס החלה להימכר בארץ ברמה מסחרית החל משנת 2007, כך שבעיות של החלפת סוללה מחוץ לאחריות צפויות להתחיל רק בשנת 2017.

גילוי נאות: גם בשנים 2005-2006 נמכרו רכבי פריוס אולם בכמות קטנה מאוד.

או שאתה בעל דמיון מפותח או שהחברים שלך החליטו לא לחדש את האחריות, מוזר מאוד.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

רוסים לך תבין.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

האמת היא שאני עובר על הלוחות ועולה מהם שפלואנס דיזל זה רכב שפשוט תפור עליי. הרכב עושה בערך 1/17 ומטה לפי חבר וגם באותו רכב של החבר שנהגתי בו הוא זכור לי כסוחב ממש טוב. בתקציב שלי אפשר אפילו להשיג 2013 יוצאת ליסינג עם קילומטראז' 70-90 אלף שזה בסדר גמור.

אני אצטרך להפעיל הרבה לחץ על הורים ולתת להם מלא הסברים למה אמנות תפלות זה בולשיט. אם בכל זאת לא ירצו אני הולך לדעתי על הג'וק או האסטרה,מה שאני אקח לסיבוב ואהב יותר. לצערי קורולה אני לא מתחבר וזה רכב שמדכא אותי,הלנסר יקרה מידי,המזדה זוללת.

פורסם (נערך)

למה קורולה זה רכב שמדכא אותך סתם שאלה?

אותי זה לא מדכא, ואני נכנס לדיכאון מכל דבר בערך.

טוב, גם מונדאו לא הייתה רכב מדכא בשבילי, היא גרמה לי בעיקר להתעצבן ולבעוט בדברים [emoji41]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...