Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קצת הקדמה עליי,

אני חייל בסדיר שעתיד להיכנס לקבע לתקופה כלשהי ואז ישר מתכוון להתחיל לימודים. מחפש רכב "בגודל מלא",כלומר לא מיני ולא סופר מיני. לנסועה של כ18 אלף קילומטר בשנה בכבישים הררים (איזור צפת,מעלות,גליל מערבי,רמת הגולן). הרכב האחרון שהיה לי היה קיה פורטה 2010 שיחסית לקטגוריה ולמתחרות סיפקה ביצועים יום יומיים מעולים מבחינת נסיעה וחסכון סביר. לא מעוניין לרדת מרמת הפורטה.

הדרישות בקצרה: תיבה אוטומטית בלבד (על כל סוגיה), לא מיני ולא סופר מיני, רכב שמסוגל לפתח קצב נסיעה זריז, לא מטוס אבל גם לא מיצובשי לנסר או פורד פוקוס (הקודמות),ואמינות חובה חובה,אין לי זמן להתעסקות בצבא ובכלל בחיים בתקלות של הרכב,כמו שהפורטה שירתה אותי נאמנה כך אני מצפה מהרכב הבא שלי.

רכבים שרציתי מאוד אבל פסלתי: סקודה ראפיד/סיאט טולדו בגלל הDSG שפה אחד אנשים אומרים להתרחק אם אין אחריות יצרן לתיבה.

רכבים שכרגע אני מעוניין בהם:

ניסן ג'וק- מאוד מתחבר למראה שלו,נסעתי על אחד וזכור לי רכב מאוד נחמד אולם אני לא סגור עד כמה הוא יצליח להתמודד עם עליות סגנון הגליל המערבי ורמת הגולן.

אופל אסטרה-גם כן רכב שאני נמשך אליו אבל קראתי פה ושם שהגיר שלו פשוט מסרס את המנוע וזה קצת מבאס כיוון שציפיתי לקבל מרכב כזה עם מנוע גודש קצת יותר, מה שכן נתון המומנט נחמד יחסית לשאר הרכבים בראש שלי.

קיה סיד/יונדאי I30 החדשות-זה מבחינתי הבחירה הבטוחה,אין הפתעות וגם אין התרגשות מהמראה או מנסיעה. קצת יקרות אומנם ורובן בתצורת סטיישן סטייל בזק.

התקציב שלי יעמוד על קצת מעל 60 אלף ש''ח לקניית הרכב בלבד.

הרכב הולך להיות לשימוש אישי שלי וגם כרכב סידורים כללי של הבית,קצת מעיק לרדת לשוק עם I800.

מקווה לשמוע מכם עצות מועילות או עוד רעיונות לרכבים נחמדים.

תודה מראש!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם פלואנס דיזל? בתקציב שלך אפשר למצוא אחת סבירה יוצאת ליסינג אמנם, מנוע 1.5 טורבו דיזל חסכוני, אמין, ותיק, בשידוך לגיר רובוטי שמציג אמינות טובה, תא מטען גדול, רכב מרווח כמו שאתה רוצה, יש גם רמות גימור גבוהות שמאובזרות בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ישמע קצת מצחיק אבל אני מאוד אוהב את הפלואנס דיזל,באמת רכב מצויין. סיבה אחת שבגללה אני לא אקנה רנו- ההורים נותנים לי חצי מהסכום. לפני עשרים שנה כמעט נהרגו שניהם בתאונת דרכים כשרכב של האו''ם התנגש בהם חזיתית. הם היו על רנו מגאן שתכלס הצילה אותם אבל מאז בכל המשפחה המורחבת שלנו רנו זה ממש מותג מוחרם.

אם אני רוצה רנו אז פשוט לא יעזרו לי לקנות אותה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז אולי C4 דיזל? היא אמנם רובוטית חד מצמדית, אבל היא גם מוגדרת כמשפחתית, גם חסכונית וסוחבת טוב. בהנחה שתסתדר עם הגיר, נראה לי שזאת עשויה להיות בחירה טובה גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לנסר 1.8 באמת רכב שאהבתי ושכחתי ממנו,אני אתן מבט לגבי המחירים שלו.

גם I35 תתאים אבל אם אני פונה כבר לכיוון הזה אז מעדיף איזו I30 נחמדה עם גג פנורמי.

דור,C4 החדשה יצא לי לנהוג על הבנזין. זה אותו הגיר בדיזל?

פורסם

לא. בבנזין זה אוטומט 6 הילוכים (אם זה 1.2T) או AL4 (אם נהגת על 1.6 בנזין לא טורבו)

פורסם

נהגתי על הבנזין 1.6 לא טורבו,הרכב עצמו פגז אבל איזה תיבה טיפשה בחיי.

פורסם

היא לא רלוונטית עבורך, זאת לא התיבה שיש בדיזל.

פורסם

מזל טוב על הקבע חבר!,

יש לי במשפחה C4 דיזל רובוטית..חייב לומר שאישית לא התחברתי בכלל..הגיר מגיב לאט חובט ממש ודורש תגובות נהיגה של גיר ידני רק בלי היכולת לשלוט אל הקלאצ'..פשוט..לא זה - הגיר של הפלואנס הרבה! יותר טוב(ונהגתי גם עליו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דבר עם Emptysoul חבר הפורום, יש לו כזאת וממה שיצא לי לדבר איתו הוא מרוצה מהרכב.

פורסם

אני מניח רגע את הc4 בצד בגלל שביד 2 אין ממה לקנות בכלל.

מה אתם אומרים על הג'וק או האסטרה?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הג'וק מכונית צפופה, אם אתה מחפש משהו משפחתי אז זה לא הכיוון הנכון.

חוץ מזה שכבר נרשמו כאן תלונות על הגיר הרציף של ניסאן אז לא יודע עד כמה הייתי ממליץ.

מעבר לכך על האסטרה אינני יודע דבר, היא לא מכונית נפוצה במיוחד.

פורסם (נערך)

בעיקרון אני לא מתכוון להסיע משפחה,רוב הזמן זה אני לבד או שמצטרפים אליי עוד2-3 מבוגרים. אם אצטרך יותר יש לנו את הI800 עם 9 מקומות.

הג'וק פשוט נראת מושכת מאוד בעיני, אני פחות מוותר על רכבי סופר מיני ומטה בגלל מקום אלא בגלל סלידה מסוג הרכב. אוהב רכבים יותר גדולים.

עוד משהו שרציתי לשאול: אני פוסל שני רכבים שאני די רוצה, סקודה ראפיד/סיאט טולדו בגלל עניין הגיר. יש חשש אמיתי או שהכל סיפורי סבתא?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

פורסם

הדרישות שלך: רכב משפחתי, אמין, אוטומטי, חזק (לא מטוס), תקציב 60K: תפור עליך טויוטה פריוס דור 3 מודל 2010-2011.

אתה תמצא קפיצה משמעותית ברמת הרכב מהפורטה ועל הדרך תחסוך לא מעט כסף בעלויות הדלק.

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...