Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריאת שירות למונדאו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לן

אתה יכול להפנות אותנו ל"מספר" המקרים האלו כאן בפורום? למי כאן בפורום שאתה יודע או שמעת או מכיר החליפו מנוע במסגרת הצלינדר?

מעניין מאוד איזו בעיה יש במנועים מלבד תקלה מסויימת עם צלינדר 4 שקרתה פעמים בודדות בחו"ל לפי מה שאני קראתי, בפורום אחד הגדולים באירופה במקרה TALK FORD וכאן כל המומחים שמעו על מקרים, מנועים הוחלפו... כאשר יש כאן כמות רכבים מזערית אם בכלל ביחס לעולם.

המנוע הזה נמכר גם בארה"ב ואם התקלה כזאת נפוצה, בהצלחה למצוא משהו ברשת מעבר לפוסט או 2, בגוגל הכוונה.

נשמע שכל אחד קרא על זה ושמע ומפיץ את זה כאילו אין מחר.

שאני חיפשתי s-max טיטניום שנת 2011 עם המנוע 240 כ"ס.

פגשתי כארבע רכבים מתוך 5-6 שבהם החליפו מנוע במסגרת האחריות, חלקם סיפרו זה בהתלהבות, בחלקם הבנתי זאת מהסטורית הטיפולים.

אצל כולן זה היה עד ה 100 אלף ק"מ הראשונים, אני זוכר מספרים כמו 55 אלף, 70 אלף וכו'

ניתן היה גם להבחין בזאת מכמויות הסיליקון האדום שהיה מרוח בין החיבורים.

לא חקרתי מספיק כדי להבין ממה זה.

אבל מסיפורים של עובד בחברה זאת היתה תקלה בשנתון הראשון כלומר 2011 ושסודרה בדגמים החדשים יותר.

אני לא המשכתי לחפש שנתונים גבוהים יותר כי המחיר קפץ משמעותית כך שאין לי מידע נוסף.

אתה יכול לראות את המידע הזה גם בשירשור שלי על ההבדלים בין הדגמים השונים.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

החלטתי לוותר על התענוג של בעלות על הרכב הזה אבל כעת נשאלת שאלה מאוד חשובה, האם אני יכול לדרוש את עלות הבדיקה על סמך חוסר גילוי נאות של המוכר? המוכר טען שהרכב במצב מצויין לאחר השבחה, מה שהתברר ממש לא נכון, לפי דעתי הרכב נכנס למאגר שלהם ללא מגע יד אדם או הסתכלות.

• תוכן חדש...