Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש להחליף את הרכב שלי ואני בן אדם שמקובע כתוצאה טבעית של שימוש עקב במכוניות יפניות עם השנים שיפניות הן הכי אמינות.

וישבתי בהמון מכוניות יפניות חדשות (כן אני מחפש לקנות חדש) ואף אחד לא הצליחה להרשים אותי וכשהתיישבתי בקיה זאת הייתה המכונית שפשוט הרשימה אותי מכל הבחינות נוחות, גודל לא גדלה מידיי לא קטנה מידיי, 5 דלתות (מעוניין בכך) ועוד ועוד.

אבל השאלה שלי איך האמינות של קיה בהשוואה ליפניות? (אני לא בן אדם שקונה רכב ומחליף כל 5 שנים אני נוסע בו עד שהוא גמור)... ובנוסף איך הגיר הרובוטי שלה?

ואשמח לדעת גם איך האמינות שלה בהשוואה לסובארו אימפרזה?

תודה!

פורסם

השמועה אומרת שקיה מאוד אמינה. חוץ מזה אם תקנה מהיבואן יש לך 3 שנים אחריות על הכל ועוד 4 שנים אחריות על מנוע וגיר כך שמבחינת אמינות אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
השמועה אומרת שקיה מאוד אמינה. חוץ מזה אם תקנה מהיבואן יש לך 3 שנים אחריות על הכל ועוד 4 שנים אחריות על מנוע וגיר כך שמבחינת אמינות אתה יכול להיות רגוע.

פעם הם לא היו בסטנדרט האמינות כמו היפניות השאלה איך הן עכשיו מול היפניות כי אני פסיכולוגית מפחד לקנות קוריאניות כי עד עכשיו היו לי רק רכבים יפנים.....

פורסם

קח פסיכולוג :-D

וברצינות האמינות של כלי הרכב הקוראניים אינה נופלת מזו של כלי הרכב היפניים בטח בשנים האחרונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פעם הם לא היו בסטנדרט האמינות כמו היפניות השאלה איך הן עכשיו מול היפניות כי אני פסיכולוגית מפחד לקנות קוריאניות כי עד עכשיו היו לי רק רכבים יפנים.....

חצי מדינה נוסעת על רכבים קוריאניים - אם היו בעיות כבר היינו שומעים עליהם.

מבחינת אמינות ומחיר (במיוחד ב-0 קילומטר) אין מה להתלבט

פורסם

מסכים עם כל הנאמר. גם אני שרכשתי לאחרונה רכב חדש מהניילונים, הייתי נעול על יפני (וגם קניתי בסופו של דבר יפני..) ולא היתי מוכן לשמוע על מותגים אירופאים מסוימים וכל הקוראינים נפסלו מידיית אצלי. תוך כדי המסע לרכישת הרכב החדש, התערערו לי לחלוטין הדעות קדומות לגבי הרכבים הקוראינים (עם האירופאיות היה לי יותר קשה אבל גם שם נשברו כמה..).

איכות החומרים השתפרה מאוד

המנועים התחדשו

צריכת הדלק השתפרה

האמינות הכללית עלתה

סחירות (אפילו במידה מסוימת טובה מהיפניות)

אומנם, כל אלה ועוד לא אצל כולם ולא מאה אחוז אבל בהחלט משהו מהותי השתנה ברכבים האלה, החל מה 3-4 השנים האחרונות והמגמה נמשכת.

אלנטרה, ספורטאז, טוסון, סיד - אלה רכבים שהיום לא הייתי כלל חושש לקנותם, פעם הייתי פוסל אותם מידיית באופן גורף. עם דגמי שברולט עדיין יש לי בעייה... (לדעתי, הם האחרונים לסגור את הפער אבל הם בדרך שלם..).

הסיד, כעסקה ב 0 ק"מ סביב ה 104 אש"ח היא עסקה מהטובות ביותר בשוק - לך על זה והסר דאגה מליבך.

פורסם
מסכים עם כל הנאמר. גם אני שרכשתי לאחרונה רכב חדש מהניילונים, הייתי נעול על יפני (וגם קניתי בסופו של דבר יפני..) ולא היתי מוכן לשמוע על מותגים אירופאים מסוימים וכל הקוראינים נפסלו מידיית אצלי. תוך כדי המסע לרכישת הרכב החדש, התערערו לי לחלוטין הדעות קדומות לגבי הרכבים הקוראינים (עם האירופאיות היה לי יותר קשה אבל גם שם נשברו כמה..).

איכות החומרים השתפרה מאוד

המנועים התחדשו

צריכת הדלק השתפרה

האמינות הכללית עלתה

סחירות (אפילו במידה מסוימת טובה מהיפניות)

אומנם, כל אלה ועוד לא אצל כולם ולא מאה אחוז אבל בהחלט משהו מהותי השתנה ברכבים האלה, החל מה 3-4 השנים האחרונות והמגמה נמשכת.

אלנטרה, ספורטאז, טוסון, סיד - אלה רכבים שהיום לא הייתי כלל חושש לקנותם, פעם הייתי פוסל אותם מידיית באופן גורף. עם דגמי שברולט עדיין יש לי בעייה... (לדעתי, הם האחרונים לסגור את הפער אבל הם בדרך שלם..).

הסיד, כעסקה ב 0 ק"מ סביב ה 104 אש"ח היא עסקה מהטובות ביותר בשוק - לך על זה והסר דאגה מליבך.

אני מסכים איתך כמעט על כל מה שרשמת כאן איכות החומרים השתפרה מאוד, אמינות,צריכת דלק, אפשר לקרוא לזה מהפכה של השנים האחרונות, פעם באמת לא הייתי מסתכל לכיוון של מכוניות כמו שציינת ( ספורטאז/טוסון וכו' ) היום אני קודם אסתכל ואבדוק אותם,העסקת 0 ק"מ בהחלט נשמעת עסקה מעולה מבחינת המחיר הבעיה היחידה זה האחריות שאתה מפספס פה, אתה מקבל ב0 ק"מ 3 שנים במקום 7 שנים שאתה קונה מהייבואן, זה שיקול שגם צריך לקחת לפני קנית הרכב.

• תוכן חדש...