Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות - חדש מול יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מכיר את קרסו (מעולם לא החזקתי במכונית שמשווקת על ידו), לכן אני לא יודע להתייחס לאיכות השירות שלו (הערת אגב - בפורום הזה צ'מפיון נחשבים כנציגם של השטן עלי אדמות, אך מנסיון של 10 שנים ו-3 מכוניות שלי ועוד 2 מכוניות במשפחה הקרובה, השירות שלהם מצויין).

ברור שהתדמית של הרנו נחותה יותר, אך במקרה הזה מחיר הרכישה של הסניק (גדולה יותר מרווחת יותר ועוד הרבה יותר בהרבה סעיפים אחרים) זול יותר מאשר מחיר רכישה הוורסו ב-15K ש"ח. אם היה מדובר על השוואה מול מחיר המחירון הרשמי של הסניק ב-170K ש"ח, לא הייתי מצדיק את רכישת הסניק.

הפער בינהן במכירה עתידית בעוד חמש שנים לא אמור להיות גדול יותר מפער מחיר הרכישה (ועלות הדלק בסניק תחסוך עוד כמה שקלים), ומכוניות עם מנוע דיזל עם נסועה נמוכה לרב נמכרים מהר מאד ובמחיר טוב. תדמית לוקח זמן לבנות ולדעתי הפלואנס והמגאן דיזל עשו פלאים לתדמית המותג ולפי דעתי מגמת השיפור תימשך בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן להתרשם מהפיקאסו 7 מקומות, ואח"כ לקבל הצעת מחיר לרכישת הרכב ישירות מהסוכנות ולא 0 ק"מ.

אם תרצה, שלח לנו מספר טלפון בהודעה פרטית וניצור עימך קשר.

צוות לובינסקי

פורסם

אני הייתי בעלים של מספר לא קטן של מכוניות שמשווקות על-ידי קרסו (כולל 2 סניק), אז לצערי הרב אני מדבר מניסיון כואב.

הפער על הנייר של 15 אלף שקל הוא לפני שבודקים אם יש הנחה על הוורסו, וסביר שגם כאן אפשר לקבל הנחה כלשהי באולם.

ירידת הערך של הסניק תקזז את הפער הזה בקלילות - הפער בין סניק לוורסו משומשים במחירון עומד על למעלה מ-20 אלף שקל לטובת הטויוטה אחרי 5 שנים.

תוסיף לזה טסט יקר יותר כל שנה (כי מחירון הבלוף של הסניק מציב אותו בקב' רישוי גבוהה יותר) ואת עלויות האחזקה הגבוהות משמעותית של קרסו, ותקבל רכב יקר יותר לאחזקה לטווח ארוך.

כן, בעולם אוטופי הסניק טוב יותר - אבל הוורסו רכב טוב מספיק ובסעיף השקט הנפשי הוא הקנייה הבטוחה יותר בפער משמעותי.

אם כבר - הייתי מעדיף את ה-C4 פיקאסו שלא נופל מהסניק בשום דבר (ואף עולה עליו בחלק מהתחומים), ונהנה מיבואנית עם תודעת שירות ומחירי חלפים יותר ידידותיים.

פורסם

אני אהיה יותר שקט בעניין האמינות בטויוטה ורסו עם 150 אלף קילומטרים מאשר ברנו גרנד סניק עם גיר רובוטי באותו הקילומטראז'. מבחינתי גיר כזה עוד צעיר מדי כדי לקבוע את רמת אמינותו, ואני כבר כמה פעמים נתקלתי בנהגי פלואנס (התחילו להמכר כשנתיים לפני גרנד סניק ), אשר נדרשו לשלם סכום מאוד גבוה על גיר משופץ .

אחרי התלבטות הזמנתי טויוטה ורסו, כי אני מתכוון להשאיר את הרכב מעבר לתקופת האחריות . אני כן נוסע הרבה, ועדיין העדפתי טויוטה. אין לי צורך ב 7 מקומות - לכל היתר, פעם בשבוע, אצטרך לנסוע עם 6 נפשות (חלקם ילדים ). ביתר הזמן עד חמישה אנשים. ורסו מספיק לי מעל ומעבר, ורמת הבטיחות של הרכב הזה טובה מאוד, אבזור לא רע.

ואני האחרון שאפשר לחשוד ביחס לא אובייקטיבי לרכבים צרפתיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים שה-C4 גראנד פיקאסו טוב יותר מהסניק (ואולי הטוב ביותר בקבוצה) אך מחירו מתחיל ב-169K לפני הנחות, בהקשר לדיון הזה.

פורסם

למי שמחפש 7 מקומות (או 5 עם תא מטען ענק) ומוכן להסתפק ברכב בסיסי ידני, הדאצ'יה לודג'י נותנת מענה משתלם למחירה. שכרתי כזו 3 פעמים בעת נסיעותיי לחו"ל (רומניה), הרכב נוח מאד, מגהץ כבישים באופן מופלא, סוחב לא רע (פעם אחת שכרתי עם מנוע בנזין 1600 שאיננו משווק בישראל ופעמים את מנוע הדיזל המוכר והטוב של רנו).

נכון, לא מדובר בפסגת עולם הרכב אבל התמורה טובה מאד.

אשר לוורסו, בטיול אחר (בצרפת) שכרתי וורסו ידנית עם מנוע דיזל, האמת הופתעתי מהרכב ולטובה, לא אהבתי את תא הנוסעים אבל הרכב נוח, מאד חסכוני וסוחב טוב , חבל שאין כזו דיזל בישראל.הוורסו קצת פחות מומלצת למי שבאמת צריך 7 מקומות "מלאים". אני אגב שוכר רכבים כאלו כל פעם שאני נוסע עם זוג חברים לחו"ל, בעיקר בגלל תא מטען גדול.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הלודג'י מבוססת על פלטפורמת הסניק, כך שאיכות הנסיעה בה אכן טובה מאד.

הוורסו בהחלט מכונית סבירה וגם נוחות הנסיעה בה לא רעה. החיסרון שלה הוא בעיקר השילוב של הגיר הרציף עם המנוע, המייצר חוויה צווחנית בבכל לחיצה הגונה על דוושת הגז, ותכנון תא נוסעים פחות יעיל לעומת צמד הצרפתיות (המציעות גם נוחות נסיעה עדיפה).

פורסם
הלודג'י מבוססת על פלטפורמת הסניק

הלודג'י - כמו כל מוצרי דאצ'יה - מבוסס על פלטפורמת B של רנו-ניסאן, כלומר קליאו/מיקרה.

כמוביל נוסעים הוא אמנם זול, אבל ידני בלבד ועם רמת בטיחות נמוכה (3 כוכבים בלבד ב-Euro NCAP). בכל מקרה אי אפשר להשוות אותו ישירות כמעט בשום מובן למיניוואנים הקומפקטיים.

פורסם

כאשר ישבתי באולם התצוגה של דצ'יה בתוך לוג'י, תפסתי את עצמי על המחשבה שזה מזכיר לי בול את הרכב הנוכחי שלי - ניסאן nv200 בעיצוב הפנים, איבזור נוחות ובטיחות והרגשה כללית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רועי,

אתה צודק (כמובן :roll:).

הייתי בטוח שהם השתמשו בפלטפורמת הסניק (שבעצמה מבוססת על המגאן).

פורסם
לא יודע מה המצב כיום, אבל ה-C4 פיקאסו 7 מושבים נמכר במבצעים השנה ב-152 אלף שקל.

בא בחזרה ליבואן בעוד 3 שנים ותעשה טרייד אין לרכב מדגם חדש כמובן, לובינסקי הנחמדים יתנו לך אולי 50 א"ש, ורק הם , כי לקוח פרטי פשוט לא יתעניין ברכב.

יוניון מוטורס יתנו לך 100 א"ש ולא תצטרך אותם בכלל, תפרסם ותחזיק את הטלפון ביד.

כמובן שאני מדבר על רכב שמור עם ק"מ נמוך.

פורסם (נערך)

לא מדוייק. הכל תלוי בעסקה שחתמת מול לובינסקי בקנייה. למשל אצלי יש התחייבות לטרייד עתידי של הפיאקסו במחירון פחות 5% (אם אין פגמים נוספים) .

כשהיבואן רוצה הוא יודע לשמר מחירון.

והטעות הנוספת שלך שלקוח פרטי לא יתעניין. אני עוקב בדריכות אחרי לוח יד2 . הדגם הספציפי שלי, אם בעל ק"מ סביר, נעלם מהלוח אחרי שבוע-שבועיים וכבר כמה שבועות שאין אפילו אחד למכירה בלוח .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לא מדוייק. הכל תלוי בעסקה שחתמת מול לובינסקי בקנייה. למשל אצלי יש התחייבות לטרייד עתידי של הפיאקסו במחירון פחות 5% (אם אין פגמים נוספים) .

כשהיבואן רוצה הוא יודע לשמר מחירון.

והטעות הנוספת שלך שלקוח פרטי לא יתעניין. אני עוקב בדריכות אחרי לוח יד2 . הדגם הספציפי שלי, אם בעל ק"מ סביר, נעלם מהלוח אחרי שבוע-שבועיים וכבר כמה שבועות שאין אפילו אחד למכירה בלוח .

יפה שאתה עוקב אחרי הלוח למקרה שתרצה למכור (רכב כהשקעה? - אתה תמיד תפסיד), בדרך כלל שתגיע לעיסקת ליסינג תהיה מחוייב לקנות מהם רכב (במחיר שהם ירצו) ורק אז תקבל עיסקת טרייד ואז ימצאו לך ליקויים (אל תדאג), ובמידה ולא הם יכניסו לך את האלמנט במחיר הרכב שתרכוש מהם (הרי אתה מחוייב אם אתה רוצה טרייד).

פורסם (נערך)

תאמין לי שאני מפסיד בכל מקרה. האישה דואגת ליישר את הרכב מדי פעם. ונכון שבטרייד יאלצו אותי לרכוש עוד פיקאסו (ובמחירון מלא כפי שכבר היה) ויקזזו את המכות אבל יש הבדל בין זה לבין לתת 50% מחירון על רכב הישן שלך בלי להסתכל עליו בכלל.

במצב השוק הנוכחי כנראה שבכלל אמכור פרטי ולא אזדקק לטרייד.

עריכה אחרונה על ידי save

• תוכן חדש...