Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שני רכבי הונדה סיוויק (דור שמיני)מאותו דור ששניהם סובלים מבלאי של חלק מסויים - גומייה של שמשה, או כפי שמסתבר מכונה במוסכים "מרזב". למעשה הגומייה היא חלק אינטגרלי מחלק גדול יותר.

בשתי המכוניות יש לי את אותה תופעה והיא הופיעה בהם כמעט בדיוק בפער ה"גילאי" שלהם. במוסך אפילו אמרו לי שזו "מחלה של הרכב". חיפוש בפורומים מבחו"ל מעלה שזו אכן תופעה שכיחה מאוד. החלפה של החלק במוסך מורשה קרוב ל-1000 ש"ח החלק והרכבה לצד אחד, כשנראה כשגם הצד השני בשתיהן מתחיל לעשות קולות של סוף חייו.

המכוניות כמובן כבר לא באחריות מזמן.

האם יש טעם לנסות לפנות להונדה העולמית לשמוע את תגובתה לתופעה הזו ? זה הרי לא בלאי סביר אוטבעי אלא נראה יותר כמו engineering/design flaw ואולי הם כן מכירים בבעיה הזו ויכולים לגרום לשירות המקומי לטפל בתקלה הזו לכל הפחות בעלות מופחתת ? מניסיוני הרבה פעמים מרכזי השירות הבינלאומיים של חברות שיש להן כאן נוכחות הם הרבה יותר שירותיים.

במידה וזה לא רעיון מופרך, איך אפשר לנסות ליצור איתם קשר ?

תודה מראש.

פורסם

פניה לשירות הלקוחות של היבואן עשויה להניב את התוצאה הרצויה (החלפה בחינם או השתתפות גדולה)

היבואן ידוע כבעל תודעת שירות טובה מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם במוסך אמרו לך שמדובר בבעיה מוכרת, למה שלא תנסה לפנות קודם ליבואן המקומי ולשמוע מה תגובתו?

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

תפנה בכל במישוריים האפשריים, אני גם כבר בלי הגומיה הזאת. לא תמיד היבואן המקומי יקח אחריות, יצא לי לפנות ליבואן לגבי התושבת מנוע הימנית המפורסמת. הם שיפרו אותה במשך השנים, אבל לא לקחו אחריות על הישנה, ואנשים נאלצו להחליף.

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
תפנה בכל במישוריים האפשריים, אני גם כבר בלי הגומיה הזאת. לא תמיד היבואן המקומי יקח אחריות, יצא לי לפנות ליבואן לגבי התושבת מנוע הימנית המפורסמת. הם שיפרו אותה במשך השנים, אבל לא לקחו אחריות על הישנה, ואנשים נאלצו להחליף.

גם את התושבת המחורבנת כבר החלפתי בשתי המכוניות. זה שאמר לי במוסך שהגומייה זה "מחלה" של הרכב למעשה אמר לי: ברכב הזה יש שתי מחלות - התושבת מנוע והגומייה הזו...

פורסם
אם במוסך אמרו לך שמדובר בבעיה מוכרת, למה שלא תנסה לפנות קודם ליבואן המקומי ולשמוע מה תגובתו?

אני נוטה להיות סקפטי לגבי הנטייה של חברות ישראליות לקחת אחריות על המוצרים שלהן ולגבי השירותיות שלהן באופן כללי. בשונה ממה שציינו כאן דווקא היה זכור לי מסיפורים אחרים ש"מאיר" לא ממש אלופי העולם בשירות...

• תוכן חדש...